[]

çaylak sırasında 1400 civarı beklerken bir sabah ansızın...

artık kullanıcı hesabımla sözlüğe giremez oluyorum.

"işte bunu düşünmemiştik: 0 empty"

uyarısı bütün frame'lerde yazıyor. işin kötüsü firefox'ta giriş bilgilerim kayıtlı olduğundan explorer ile sözlüğü açıp sorunun bana özgü olduğunu anlayabilmem saatler alıyor. neyse sevgilinin kullanıcı hesabından bakıyorum (o da kullanıcı evet), leyla ve çaylak olarak görünüyorum (hmmmm bunu sevmedim).
(bkz: işte bunu düşünmemiştik 0 empty )
(bkz: işte bunu düşünmemiştik)
bunları okuyorum.
"birkaç gün içinde yazar olup üzerine entry girmeden leyla ve çaylak olabildiysem bilmediğim bir prosedür var demek" diyorum.
yazdığım ve keyfi olarak bir kısmını çöpe yolladığım 70 küsur entry (eskiden bu çaylaklara 10 entry sınırı yoktu iki sene kadar önce, özgürce yazmıştım) ve kenarda duran yüzlerce entry ile beraber hesabım batıyor atlantik'in buzlu sularına. bi tuhaf oluyorum.
benzer durumu yaşayan ya da bilgisi olan biri var mı? bu 3 sene kadar mazisi olan hesabım leyla mı oldu? yazdıklarım, beklediklerim boşa mı gitti? klasman dışı mı kaldım? tek bir kurşun bile sıkamadan mı yenildim? ayaklarım yere basmadan uçuşa mı geçtim? cin olmadan cinci hocalara mı geldim? nedir? ne değildir?

 
şu demek.

firefox'a çift tıklanır.
sözlük adresi satıra yazılır.
sözlük giriş bilgileri kayıtlı olduğundan olsa gerek, ekşi sözlük "kullanıcı" hesabı açılmaya çabalar.
şu yazı çıkar:
"işte bunu düşünmemiştik: 0 empty"
defaatle f5 yaparsın.
defaatle bu yazı çıkar.
fakat explorer ile sözlük sorunsuz açılmaktadır.
zira explorer içinde kayıtlı bir şifre yoktur. (ondan hesaba giriş denemesi de aynı yazıyı çıkartır aynı hatayı verdirir)
bunun üzerine açılışta hata veren hesap durumu merak edilir.
çaylak sırasına girmemiş bir hesaptan kontrol edilir.
leyla ve çaylak ibareleri görülür kullanıcı bilgisinde.
sözlükten ve her tür benzeri çabadan bir anda soğur bünye.
leyla iyi bir anlama gelmiyor sanırım. çaylaklık malûmum.
insan da zor durumlarda kendi gibilerini arıyor.
var mı bu durumu yaşayanınız? her gün sorunsuz girdiğiniz hesaptan bu uyarıyı alanınız?
  • kargn  (21.12.10 16:30:41 ~ 16:31:21) 
kabul edilmemişsin ve uçurulmuşsun.


  • liane  (21.12.10 16:30:50) 
uçurulmak yerine taaaa kiii şahane bir yazar olana kadar çaylak onay listesinde kalmam gerekmiyor mu?


  • kargn  (21.12.10 16:32:10) 
ayrıca yazar olmadan nasıl uçuruluyor ki çaylak kullanıcı?
i.imgur.com

  • kargn  (21.12.10 16:34:28 ~ 19:41:00) 
taaaa kiii şahane bir yazar olana kadar çaylak onay listesinde kalman gerekmiyor. entry'lerin formata uygunsuzsa ya lanetlenirsin sonra tekrar kontrol edilmek için ya da uçurulursun. üzügünüm, sen uçurulmuşsun.


  • tepedeki psychedelic adam  (21.12.10 16:36:47) 
evet malesef gitmiş hesap, demek ki bu yeni kondoktor mudur nedir onlar girdiğin entryleri beğenmeyip direkt uçurdular yazar olmadan..


  • kalim  (21.12.10 16:36:52) 
noreply@sourtimes.org
to me

show details 11:06 PM (18 hours ago)

merhaba!

entry yedeklerinizi buradan indirebilirsiniz. yedekler alındıktan 30 gün sonra silinir. verilen yedek geri alınmaz.

ahmet backup
ekşi sözlük yedeklerden sorumlu imparatoru

bi de bu geldi ama verdiği link de "işte bunu düşünmemiştik: 0 empty" hatası verdi.
  • kargn  (21.12.10 16:54:30) 
"yazar olmadan nasıl uçuruluyor?"

çaylakken girdiğiniz entry'ler formata uygun değilse aynen uçuyorsunuz.
  • icemanr  (22.12.10 09:08:57) 
aynı saçmalık benim başıma da geldi. yahu 10 entry nin son entry sini gireli 1 yılı aşmış, bu arkadaşlar anca mı farketti uygunsuz olduğunu (ki uygunsuz olmadığına iddiaya girerim).
hadi uygunsuz oldu, bu nasıl bir burnu havadalıktır ki bir mail atıp gerekçe belirtme zahmetine bile katlanılmıyor. üstüne 6 mesaj atsanızda "yedekler" diye saçma sapan bir cml dosyasından başka hiç bir şey gelmiyor. Muhattap yok. Ciddiyetsizlik diz boyu. Tebrikler eksisozluk.

  • showman  (29.01.11 02:34:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.