[]

beleş domain hosting?

Domain+hosting değil domain hosting.
Aramaya inandım www.everydns.net i buldum ama bu işimi görmedi hem mx ayarlarını google apps a yöndelndirebileceğim hem de web redirect destekleyen bir şey lazım bana var mıdır böyle bildiğiniz bir yer



 
valla everydns her ihtiyacımı karşılıyor(du). sen nasıl bişi istiyosun? google ile kullanabilmek mi istiyorsun? e yapıyor zaten. web redirect derken ana sayfanın google pages e yönlenmesi ya da blogger a yönlenmesi gibi bişiyse bunu da yapabiliyorsun.


  • ozdek  (25.01.08 22:25:29) 
mail için google apps a http için yönlerdime yapsın dns record taşıyamayan sunucuya.


  • kofteburger  (25.01.08 23:52:33) 
mydomain i denedin mi?


  • ozdek  (26.01.08 09:35:42) 
webhop domains diye bir ayar var everydns de. onu denedin mi? anladığım kadarıyla www.domain.com un direk www.yahoo.com/hede gibi bir adrese yönlenmesini istiyorsun?


  • ozdek  (26.01.08 09:38:41) 
webhop yapınca ayrıca mx ayarı yapamıyorsun everydnsde. yapılıyorsa da ben göremedim.


  • kofteburger  (26.01.08 20:14:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.