Giriş
(4)

girişimci şahıslar

lockk
bildiğiniz mark zuckerberg bill gates ismler lütfen social network izledim süperdi bu tarz filmlerde olabilir içimdeki girişimciyi uyandırcam :)edit :tek net işiyle uğraşanlar olmayabilir kimi tanıosan artık
bildiğiniz mark zuckerberg bill gates ismler lütfen
social network izledim süperdi bu tarz filmlerde olabilir içimdeki girişimciyi
uyandırcam :)

edit :tek net işiyle uğraşanlar olmayabilir kimi tanıosan artık
0
lockk
(11.12.10)
doğal olarak insanın aklına wikipedia'nın kurucusu (bkz: jimmy wales), google'ın kurucuları (bkz: sergey brin) ve (bkz: larry page) geliyor.
0
baldur
(11.12.10)
Flash Of Genius [2008] izleyebilirsin
0
themanwhowasntthere
(11.12.10)
Shigeru Miyamoto
(bkz: şigeru miyamoto ) ve tabii ki (bkz: steve jobs )
0
pangea
(11.12.10)
modacı kadının hikayesini de izleyebilirsiniz. aklıma gelmedi adı.
0
brkylmz
(12.12.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.