[]

balon ve şişirme işi

Evet arkadaşlar, istanbuldayım, bir sürü balona ihtiyacım var (niyetim cumartesi günü şarkhan civarına bakmak) başka tavsiyeniz olur mu?

birde, nasıl şişirecek ben bi ton balonu? depozitolu şekilde içi hava dolu tüp satarlar mı? helyum şart değil. benzincide şişirsem taşıması zor olur. ne yapılabilir?


 
www.esinbalon.com

bu adamalrı aramakta fayda var
  • atipasha  (10.12.10 22:04:47 ~ 22:06:31) 
En olmadı ucuzundan bir bisiklet pompası alın şişirin.

Tembel işi ise eğer paraya kıyacaksınız.Çoklu şişirmeler için makineleri mevcut google üzerinden inceleyebilirsiniz.
  • lisko  (10.12.10 22:35:52 ~ 22:57:39) 
el pompasıyla kol kası yapılır :D tembel işi birşey lazım


  • kisa  (10.12.10 22:40:56) 
şişirilmiş şekilde satılmıyo mu? bence satılır bi araştır


  • svarte dauen  (10.12.10 23:47:05) 
carrefour larda araba kompresörü satılıyor .20-25 tl civarı elektrikli.bununla dene.


  • keller  (11.12.10 02:24:41) 
cevaplar için teşekkürler.
biraz mecburiyetten biraz organizasyon eksikliğinden durum şöyle;

el pompasıyla olmuyor
bir kaç arkadaş oturup rahat rahat şişiriyor.
(şişmiş halde satılanlar işe yaramazdı svarte dauen zira şişmiş halde 200 kadar balonu taşımak zor)
  • kisa  (11.12.10 23:28:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.