[]

2. el vasıtadan anlarım diyenler

Annemin Honda Jazz'ını yenilemeyi, mümkünse dizel, geniş bagajı olan ve aynı zamanda otomatik vitesli bir araba almayı düşünüyoruz. 35-40000 liraya çıkabiliriz. peugeot ve citroen dışında ne alabiliriz? linkini vereceğim aracı beğendim ama çok km yapmış değil mi? alınır mı bu?

www.araba.com


 
Bunlar dizel olmasına rağmen deli gibi yakıyorlar diye biliyordum ben. Ayrıca gerçekten çok yapmış.


  • ataturkiye  (08.12.10 21:50:23) 
toyota guzel bi kampanya yapmıs diye duydum, ta mayısta demee baslıyorsun fln ona da bi bak.


  • bryan fury  (08.12.10 21:54:30) 
2800 cc motorla km de asgari 40 kr yakar, bir şey daha var yedek parça ve bakım masrafları yaygın servis ve yedek parça ağı olmadığı icin cok yüksek. ama diğer taraftan iyi arabadır.

edit: yıllık vergisi 2039 tl. :)
  • gnl rkn  (08.12.10 21:59:40 ~ 22:01:50) 
linkini verdiğin araç almaman gereken araç oluyor.liberty genel olarak başarısız kabul edilen bir araçtır.bu km.kesinlikle uzak durmayı gerektirir.bu kasada bir araç düşünüyorsanız 2.7 dizel cherokee yi tercih etmek gerekir.o da yaklaşık 11 lt.yakıyor şehir içi kullanımda.


  • cizgilipijama  (08.12.10 22:00:40) 
evet bu kasada bir şeyler düşünüyoruz, haftasonu kaçamak yapacağım bir araç olacak ve ekipmanlarım ufak arabalara sığmıyor. sanırım yavuz çetin'in şarkısından dolayı hiç grand cherokee ihtimalini değerlendirmemiştim, böyle de tuhaf bir insanım. gerçi 11lt de çokmuş, 7-8lt olsa neyse de. bilemedim. acaba honda crv ya da hrv mi baksam?


  • kayranin kedisi  (08.12.10 22:10:26) 
jipse kia sorento düşünün. f/p iyi.


  • hostararara  (08.12.10 22:18:26) 
ne kadar tutarsın bilmem de ssangyong un actysport mu ne 7-8 lt yakıp pek pisman olanı da yok. onu da bi arastır fiyatı da bahsettigin civarda.


  • bryan fury  (08.12.10 22:47:50) 
çizgilipijama haklı grand cherokee tercihi daha mantıklı fakat yakıt konusunda pekte avantajlı sayılmaz.

Dizel, otomatik ve 40000'den başlayan fiyatlara gayet güzel modelleri mevcut ; bit.ly

Lpg'li ve otomatik versiyonlarına da bakmalı aslında ; bit.ly

Fakat her halukarda yakıt sorunu olmayacak gibi değil sanırım.
  • lisko  (08.12.10 23:26:48) 
cizgilipijama'nin bahsettigi grand cherokee degil, cherokee. adi uzerinde biraz daha ufak, liberty'den de biraz daha buyuk. bunlarin yeni modellerinde 3 litra civari dizel motor var, eskilerinde ise 4 litre civari. bu turde araclari, diger insanlarin soyledigi gibi almasi cok mantikli olmuyor vergi + yakittan dolayi.

dizel + otomatik vites bazi markalarda zor bulunuyor. dizel israriniz yoksa honda civic oneririm.
  • tom riddle  (09.12.10 04:22:02 ~ 04:25:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.