[]

nokia mesaj sorunu

bana gelen mesajlar yarak gibi geliyor. ilk defa nokia kullanıyorum. abimin eskisi. sikmiş galiba telefonu. aynen şöyle geliyor:

''ar icakm iyd i?''
''aa ben öyle yazmad im''

ne bu lan sinirlerim bozuldu. nedir çözümü? 6300 galiba telefon.

 
Türkçe karakterleri görmüyor telefon..Dil seçeneklerine bakınız.


  • pegasuss90  (03.12.10 21:17:13) 
1 saattir arıyorum o karakter ayarını ama bulamıyorum bi buldurursanız lütfen


  • rebelli00n  (03.12.10 21:18:51 ~ 21:22:23) 
nokia kullanmıyorum ben ama sanırım mesaj oluşturma bölümüne geldikten sonra sol üst tuşla ulaşacağınız menüden dil seçeneklerine gelmeniz gerekiyor..eğer öyle bir şey yok ise menüden ayarlara ordan dil ayarlaına bakmanızı öneririm...yine olmazsa kusura bakmayın...


  • pegasuss90  (03.12.10 21:28:10) 
En olmadı seçenek yoksa yıldız ya da kare ikisinide tek tek basılı tutmayı bir deneyin.Sony'de kareye basılı tutunca dil seçenekleri geliyor mesela belki bununda öyle bir numarası vardır.


  • lisko  (04.12.10 00:16:59) 
LTFE EN KUF ÜÜR ETMEEE EE VE AA RG O KULLAN MA!!

DİYE BİR MESAJ ALABİLİRSİN YAKINDA
  • keller  (04.12.10 00:25:32) 
telefonu boşa kurcalamayın. sizden değil o. gönderen kişiden kaynaklanıyor. gönderen kişi mesajı türkçe karakterlerle yazıyor. "arıcakmıydı", "aa ben öyle yazmadım" diye yazıyor. sizin telefon da ı harfini i olarak gösterebilmek için başına boşluk ekliyor. söyleyin karşıdaki mesaj atanlar yazma dilini türkçe değil ingilizce yapsınlar, o zaman düzelir.


  • kibritsuyu  (04.12.10 07:19:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.