[]

bilgisayarda sesi daha da açabimek (?)

saygıdeğer apartman sakinleri,

netbook'umun (acer aspire one) sesinin azlığından şikayetçiyim. denetim masasından fulledim sesi, yine de az.

bir çözüm bilen var mı acaba?

 
en kısa çözüm vlc player. orda %200'e kadar giden bir ses ayarı göreceksin. daha derin işlere gireyim diyorsan, codec pack + ayarlar, gain vs vs.


  • celeron 300a  (02.12.10 00:21:05) 
bir de winamp için dfx enchancer gibi bi program vardı galiba. o da müzikler için işini görür.


  • schizophrenia  (02.12.10 00:34:54) 
yanlış mı anlattım acaba...
videonun sesini açmak gibi bir amacım yok aslında, yine de teşekkür ederim.
bilgisayarın sesini arttırmak istemekteyim.

( -internette video izlerken- google video'da ses az, bir videoda 4 saat falan, 4 saat boyunca bilgisayarın dibine girmek zorunda kalıyorum ve yine de olumlu bir sonuç yok maalesef. )
  • merdümgiriz...  (02.12.10 01:44:10) 
ses kartının kendi programı olur saatin yanında oradan ekolayzırı varsa kolay, yoksa gürültü eşitleme gibi seçenekler var bazılarında onlarda işe yarıyor.


  • r_u_h  (02.12.10 02:44:22) 
genel netbook sorunlarından biri.
onboard ve gayet kötü ses kartı olduğundan bir süre sonra seste ciddi azalma oluyor.
ses ikonuna sağ tıklayarak girdiğin menülerden bir tanesinde speaker özellikleri gibi bir seçenekte %100e kadar çıkarabileceğin bir seçenek var.
ama zaten öyleyse başka ne şekilde olur bilemem.
bence external hoparlöre ihtiyacın var.
jblden tut, monitör üzerine monte edilen türlü markalara kadar portatif şeyler çok revaçta ve çeşitli kaltede. her halükarda netbookun kendi sesinden daha iyidir.
  • jeanluc  (02.12.10 03:37:38) 
ses arttırıcı diye bir hoparlör varmış bizim arkadaş almış.


  • wampex  (02.12.10 04:08:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.