[]

Burger King Hakkaten Malmış Arkadaş Yaa...

Vaktiyle severek gider yerdim. Sonraları tadı bozulmaya başladı ürünlerin, 2 sostan fazlası için para almaya başladılar, menülerin fiyatları zamlandı ve şimdi sözlükten okudumki tuzu parayla satmaya başlamışlar. Ooooohaaaa dedim yuh yani iyiki bırakmışım artık yemiyorum bu ipnelerden dedim resmen. resmen adam zikiyolar yani yemeyin arkadaş git adam gibi lahmacun yi döner yi pide yi Burger King yime. çüş lan.




 
git esnaf lokantasında çorba iç daha iyi. burger king, mcdonalds falan ne bunlar ya. buralarda yemek yedikten sonra bana bunlar oluyor: mide bulantısı, midede boşluk hissi, sahte doymuşluk hissi ve ağızda kalan iğrenç tat. istisnasız.


  • baldur  (11.11.10 09:29:09) 
tuz parayla mı oha. dönercilerde eve götürmek için biber turşusu, pul biber bile beleş ülen. isteyin veriyolar. bugüne kadar hiç gitmemekte haklıymışım o börgırcılara.


  • tuyra  (11.11.10 09:44:18) 
4-5 senedir bu tip yerlere gitmiyorum. bunun nedeni 5 sene önce big mc filan yedikten sonra aşırı yorgun düşmemdi. bir süre sonra maraton koşmuş gibi yoruluyordum hiçbir şey yapmadığım halde.

yani iş sadece tuzun pahalı olması değil. bin türlü sağlık sorunu da yaratıyorlar.
  • hewit  (11.11.10 09:46:24) 
baldur +1

arkadaş vermeyin şu çöpe o kadar para ya... yurtdışında en ucuz, en adi yiyeceklerden biri burada en pahalı satılanların arasında... resmen milleti mikiyorlar.
  • gelecektengelenkutupayısı  (11.11.10 09:47:29) 
gidin döner yiyin sosisli yiyin daha iyi ben de yemiyorum bir iki senedir mcdonalds, burger ve kfc'den. bir kere soğudun mu bir daha dönüp bakmıyorsun bile zaten.


  • sir gawain  (11.11.10 10:01:54) 
alla alla o zaman kim akp ye oy veriyor_? sen vermiyon ben vermiyom kim veri ?
gibi olmuş,

yalancılar sizi, ya da tesadüfen hepiniz aynı anda duyuruda online oldunuz.

soruya cevabım: parası olmasan tuzu da yemesin zaten, git neidüğü belirsiz 1 liraya satılan lahmacun ayrandan alın sız.
  • alchemistt  (11.11.10 10:18:58) 
akp ile tuzun (burger kıng'in) ne alakası var ya? her bokuda adamlara atmayın ya.


  • all girls dream  (11.11.10 10:29:55) 
dün akşam yedim para mara istemedi.


  • gordon_freemanin_levyesi  (11.11.10 10:41:19) 
valla sos zımbırtısı ve bilmem ne bakterisinden sonra burger king'İ bıraktım, mc donalds'ı daha önce bırakmıştım lezzetsiz diye.

şu an balık lokantaları ve ciğerci apo, ciğerci bahattin, tantuniciler ağırlıklı fast foodcuyum.

misal bahattin, herhangi bir ücret talep etmeden buz gibi suyu, nar ekşili ezme salatayı, pişmiş soğanı, sumaklı soğanı hemen hazır ediyor sipariş verildiği anda, bazen siparişler gelmeden ezme bitiyor, adam hoop yenisini getiriyor sormadan...

ha bir de tek popeye's var, onun da patatesleri ev yapımı gibi, sosları daha doğal, tavukları da parça tavuk, burger&mc gibi püre gibi olmadığı için yiyorum..
  • karrdanadam  (11.11.10 10:53:01) 
tuz paralı değildir. bence sen yanlış anlamışsındır.


  • atmosphere  (11.11.10 10:54:29) 
gidin ev yemekleri yapan restoranlarda yiyin. en güzeli.


  • ermanen  (11.11.10 10:57:17) 
ya bu duyuruyu görünce canım çekti, sipariş verdim, dünya kadar tuz getirmişler, nerden duydunuz öyle olduğunu? hiç manası da yok tuzun paralı olmasının.

ayrıca yerken ağladım, hastasıyım.
  • emraah  (11.11.10 11:10:43) 
@atmosphere

hacı sözlükten okudum sabah. bi ton entry girmişler
  • pposeidon_1  (11.11.10 11:26:06) 
tuz olayı, gtten sallamanın ve gtten anlamanın en nadide örneklerinden biri. çük kadar pakette tuz ulan bu. parayla satılır mı? azcık mantıklı olun ya. her şeye inanmayın.


  • madagaskar  (11.11.10 11:32:53) 
kitap fuarına gittiğimde yedim fazladan tuz istedim para falan almadılar.
mc çiler ağırlıklı la galiba burda :)

  • seyduna6687  (11.11.10 11:53:01) 
mc zaten yemiyorum 10 yaşımdan beri, burger ise son dönemde o kadar çok sinirimi bozdu ki ordan da yemiyorum artık. menü aldığımda ketçap mayonez vermediler defalarca, özellikle istersem verdiler, ben söylemeden menüleri büyük boy yaptılar, para üstlerini hep yanlış verdiler vs vs bir defa değil defalarca farklı şubelerinde başıma geldi bu hadiseler; sanırım şirket politikası bunlar. şu et hadisesi sonrasında da rahatça gözüm kapalı bir şey yiyemiyorum artık; bıraktım burger kingi de. popeyes fena diil, ordan yiyorum illa o tür bir şey yiyeceksem.


  • kalimotxo  (11.11.10 12:56:19) 
burger king sayesinde her "çüküm hıyar" diyene tuzu alıp koşmamak gerektiğini öğrenmiş olduk. neden? çünkü tuz paraylaymış... :p


  • natura horror vacui  (11.11.10 12:56:57) 
adam mcdonalds'tan beyler.

ayrıca yiyorum 2 haftada 1 mutluyum lan
  • hesabım silindi kırgınım modlar  (11.11.10 13:03:32) 
yok lan mcdaonalds tan değilim :) ipnemisiniz olum sözlükte yazıyor açın bakın :) oranın yalancısıyım. tuz olayı öle diyil diyelim diğerleri tamamen doğru.


  • pposeidon_1  (11.11.10 13:52:07) 
ben vazgeçemiyorum ama selülit yapiiy


  • suicides underground  (11.11.10 18:42:48) 
yaklaşık 15 gün önce üniversiteden bir hocam bahsetmişti bundan sebebi şuymuş : tuz insanlarda kilo almanın baş düşmanlarından , ee fastfood olayın başkahramanlarından bunun yüzünden artık bütün fastfoodçularda tuz ücrete tabi olacak demişti.


  • hıkmıkzık  (11.11.10 18:56:01) 
tuz değil de "ekstra tuz" paralı sanırım. ekstra olan bir şeyin paralı olması da pek garip değil sanki, sonuçta tost yerken de abi şunun içine bi kaşar daha at dedin mi para istiyor adam üstüne.


  • diagonaleklem  (11.11.10 22:02:30) 
3 sene önce burger king'de çalışırken bizde sistem her sos'tan (barbekü, ketçap, mayanoz) 1'er tane menüyle birlikte veriliyordu. müşteri isterse 2.lerde veriliyordu. ama daha fazla isterse verilmiyordu. para ile almak istesede verilmiyordu çünkü kasadan ketçap yada mayonez için kesilebilecek bir fiş çeşidi yoktu. ama gelen müşteriler bazen ya sizin şu şubede mayanoz için 100 lira alıyorlar siz almıyorsunuz nasıl bir şey bu sistem her şubede farklı mı diyorlardı. sistem yoktu ki farklı olsun. yani o güne değin bir sorun olarak görülmemişti sanırım bu tür ufak şeyler. son yıllarda sorunlar yaşanınca o şubedeki çalışanlar ve müdürlerde öyle kendi aralarında bir kural koymuş oluyorlar. ama bu o şubenin en üst müdürünün çözmesi gerekli birşeydir. çünkü bir müdür gelir mesaiye başlar tam o sırada bu mayonezlerden sorun çıkartan bi müşteri oldu diyelim hemen müdür gelir noldu falan ? müşteri +mayonez istiyor. veremiyoruz deyince sorun çıkartıyor efendim. verin gitsin, uğraşmayın der sorun çözüldü sanılır. ondan sonra gelen müdür ise bu durumu görünce olmaz herkese 1'er taneden fazla vermeyin der. arada kalan gene işçi olur. arkada üretim board'larında olduğu gibi, önde kasada da böyle üst yöneticilerin beceriksizlikleri hep alt tabakaya yansır, kaos oluşur. sonuç olarak en üst düzeydeki şube müdürü kendi üstündekini (gerekirse amerikayı) durumdan haberdar edip, tüm şubeleri içerecek olan sistematik kararı almaları gerektiğini bildirmelidir.
tuz olayını ise bilmiyorum. 3-4 sene önce tuz verilmiyodu galiba yada ben hatırlayamadım.

  • daglien  (12.11.10 00:33:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.