[]

bir duyurucu bağış istese?

bir duyurucu burada başlık açsa, ileride çekeceği kısa film yahut müzik projesi için yardımlarını istese insanlardan, lakin kişi başı 10 lira gibi cüzi rakamlar. bu kişiye hangi şartlarda bağış yapardınız? mesela kredi kartını internette kullanmaktan çekindiğiniz için bağış yapmamak daha ağır basar mıydı. szin için inandırıcılık şartı nedir?

ha bir de bağış bu işi yapan rüştünü ispat etmiş siteler vasıtasıyla yaıldığı için kim ne kadar vermiş görülebiliyor, yani adamın benim o paradan haberim yok deme şansı yok.


 
etrafımda daha hayati konularda yardıma ihtiyacı olan o kadar insan varken hiç tanımadığım bi insana film, müzik için güvenip de buradan bağışta bulunmayı tercih etmem ben açıkçası.


  • winstoncash  (07.11.10 00:26:38) 
kimse iplemez hacı. boşa heveslenme.


  • madagaskar  (07.11.10 00:27:54) 
bağış istemek yerine sponsorluk arayışına gir derdim o duyurucuya.


  • skywalkeremre  (07.11.10 00:28:30) 
bağış istiyorsa yapmayı planladığı şeyi detaylı görmek isterdim, fikir hırsızlığına önlem yüzünden paylaşamazsa daha önce yaptığı işleri, portfolyosunu görmek isterdim.


  • freebird5406  (07.11.10 00:39:38) 
1 kişi bile vermez. Geri dönüşü ne olacak verene ? Hiç.


  • kimlanbu  (07.11.10 00:58:36) 
@kimlanbu: belki param var ve destek olmak isteyeceğim. Ya da çevrem geniş sponsorluk için destek verecek birini önereceğim. Gençleri böyle demotive etmeyin...


  • eyenilmez  (07.11.10 01:09:02) 
sağlam olduğunu bildiğim aşina olduğum biri isterse yapabilirim.


  • cro magnon  (07.11.10 01:10:41 ~ 02:09:44) 
@eyenilmez : bence siz boş yere umut vermeyin. o dediğiniz anca "belki" lerde kalır.


  • madagaskar  (07.11.10 01:16:06) 
arkadaşlar kamuoyu nabzı yoklamıyorum, bağış istemeyeceğim. sadece bu konuda bir araştırma yapıyorum ve insanların bu konuda düşündüklerini merak ediyorum.


  • aliscan  (07.11.10 01:25:55) 
daha once cesitli sitelerde islerine begeni ile yaklasilan kisilere ya sen profesyonel yap bu isi, destek oluruz bizler gibisinden yaklasimlar gordum. bu kisiler gaza geldiklerinde ve paraya ihtiyac duyduklarinda cok sinirli destek gorduler. genelde cok cuzi rakamlar talep edilse bile ecnebilerin donation dedigi bagis sistemi bizim insanimizdan ilgi gormuyor. (eksi duyuru ve zamaninda divxplanet'ta reklamsiz ayakta kalabilmek icin bagis toplamisti)
cok uzaga bakmaya gerek yok, eksi sozluk agac dikerken de bagis toplandi. ne kadar para toplanirsa eksi sozluk de sirket olarak o kadar verilecek dendi. buna ragmen oldukca dusuk bir rakam toplanabildi. ha, ben misal oncesinde tamam gonderecegim dedigim halde binbir bahane uretebilecek durumda olsam bile bagis yapmadim.

biraz usengeclik biraz aman nasil olsa baskalari gonderiyordur, biraz paypal falan kim uye olacak oralara veya kredi karti bilgilerimi verirken bir seyler olursa gibi sebeplerden insanlar bu tur bagislardan uzak duruyor.
muhtemelen boyle bir sey olsa, ilk anda gonderme dusuncesine sahip olsam bile sonradan ya unuturdum ya da usenirdim ya da aman ne diye az da olsa para vereyim derdim. cok pis adamim lan ben.
  • entrapmen  (07.11.10 02:27:25 ~ 02:27:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.