[]

tatilde yapılabilecek kalıcı olacak olaylara sizden öneriler (Vol2)

Uç örnek arıyoruz ve 4 kişiyiz. Bu gezi için ilerde anı olarak kalabilecek 60 yaşında dahi hahaha hihihi yapabileceğimiz işler yapcaz biz. aklıma acun firarda tarzı geldi. Mesela elkameramızla bunu becerebiliriz. ya da fatih akın gibi senaryosu hem türkiye de hem de avrupanın muhtelif yerlerinde geçen bi film çekebiliriz.

Ya siz olsaydınız ne yapardınız?


bi öneri : zenci hatun gotunden kokoyin cekerdim.

sizde böle bişi yazmayın diye koydum bu öneriyi :)

 
sembol olmuş bir yerin avlusunda halay çekin, zılgıt atın, uzun eşşek oynayın falan filan. sonra da kameraya çekin.


  • madagaskar  (03.11.10 21:10:38) 
@madagaskar önerini listeye yazdım nihaha :D


  • salahaddin  (03.11.10 21:12:01) 
benim picadilly circus ya da trafalgar square'de bursa'nın ufak tefek taşları oynama procem vardı. onu gerçekleştirebilirsiniz, istediğiniz yöresel bir dansla.

(evet times meydanı'nda kolbastı oynayanlardan esinlendim)
  • cumingsoon  (03.11.10 21:28:47) 
@cumingsoon Bu dans olayi sahane olur


  • salahaddin  (03.11.10 21:32:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.