[]

Yalnızlığı Sevmek Suç Mu?

iyi akşamlar herkese. biraz içimi dökeyim de rahatlayayım bari.

sürekli arkadaşlar bir yerlere çağırıyorlar. iyi güzel, evde oturmayayım, çıkayım hem hava da almış olurum diyorum ama belli süre sonra sıkmaya başlıyor. hele bazı zamanlar öyle ki arkadaşların davetlerine yetişemiyorum, farklı arkadaş grupları fazlalığından dolayı. bu tür zamanlarda artık bi rahat bırakın lan diye bağırmak geliyor içimden ama olmuyor tabi. çeşitli bahaneler üretip evde kalmaya çalışıyorum, kafa dinlemek için. ama yalan söylemeyi de sevmediğimden ve son zamanlarda artık ne olursa olsun hiç yalan söylemeyeceğim konusunda kendime söz verdiğimden, bugün canım istemiyor diyorum. bu sefer de ne ne biçim arkadaşlığım kalıyor ne asosyalliğim kalıyor.

sonra, evde hep odamın kapısını ve perdeleri kapatarak otururum, sadece kalktığımda hava yağmurlu ya da karlıysa ve çok karanlıksa pencereleri açık bırakırım. anlayacağınız karanlık hoşuma gidiyor günün her saatinde. hatta güneşten nefret ediyorum diyebilirim. bu durum anne babama yanlış geliyor sanırım, çünkü sürekli ne kapatıyorsun her yeri falan diyerek açmaya çalışıyorlar. bir tek ben miyim böyle? illa herkes güneşli havaları sevmek, baharda enerji dolup taşmak mı zorundadır? ben böyle mutluysam ötesi var mıdır? bu psikologlar insanları belli bir kalıba sokmaya çalışmaktan bıkmadılar mı hala?

biraz uzun oldu kusura bakmayın. okuyanın da okumayanın da gecesi istediği gibi geçsin diyor gözlerinizden öpüyorum.

 
kuduz olmuşsun panpa

şaka bi yana insanın evi gibi yok. eğlence, gezmek bir yere kadar. huzur ise dinginlikten geçiyor. hak veriyorum.
  • sttc  (31.10.10 21:50:57) 
okumadım ama başlıktan anladığım kadarıyla hak veriyorum panpa. sonuna kadar evınde tek yaşamak forever


  • kreider  (31.10.10 22:01:14) 
okudum :)

onemli olan senin mutlulugun. sen bu sekilde huzurlu musun? bu soruya yanit ver. hayatinin kalan kisimlarini bu sebepten aksatiyor musun?
bu senin yasam tarzin olabilir.

ayrica psikologlar insanlari belli bir kaliba sokmaya calismaz genelde. yanlis bi bilgi :)
  • Ms._mystery  (31.10.10 22:22:56) 
forever alone... image i aramaya üşendim.

piskologların işi o .
  • wessago  (31.10.10 23:14:24) 
bende okudum:)
yanlızlık cogu zaman iyidir.düşünmeniz gerekir,bazan yanlız kendinizle kalmanız,bazan işiniz vardır gerçekten.
o zamanlarda müzik güzel olur,123 ü ve multitap ı özellikle öneririm.
dil-meslek(program filan) ögrenebilir(ki ben böyle yapıyorum) yada hobiler bulabilir ve sıkılmayabilirsiniz :)
  • kokhucre  (31.10.10 23:21:39) 
@fauxhumanitas psikolog olan psikanalistler de vardir. psikanaliz bir ekoldur. psikolog ya da psikiyatr bu ekolu secmisse unvani psikanalist diye gecer.

bildigimiz seyleri yazalim lutfen
  • Ms._mystery  (31.10.10 23:46:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.