[]

Şunlardan hangisi? yine dizi yine dizi.

six feet under bitti. öyle bi bitti ki artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. bu ayarda, böylesine derin bir dizi daha var mı?

carnivale (hep bunu öneriyorlar ama yarım kaldığı için cesaretim kırık)
sopranos (sfu başlığında herkes bu diziden de bahsetmiş güzel diye)
the wire (bu da iyiymiş)
true blood (alan ball'dan ötürü)
rome (hbo dediler geldik)
dexter (bir iki bölüm izledim, sevmedim ama mc hall için izlerim)

 
o ayarda bulmak cidden zor da, ben ısrarla ne olursa olsun carnivale diyebilirim.. bir de battlestar galactica diyeceğim ama oha ne alaka diyenler olacaktır bir ihtimal =)


  • vercingetorix  (28.10.10 17:55:03) 
the wire izle kesinlikle, arkadaş hatrına üçüncüye izliyorum ben hala çok keyifli. peşine de sopranos izle derim ben.


  • diabolus79  (28.10.10 19:07:02) 
dexter sevilmez mi ama ya?

six feet under ayarına yaklaşabilen yok hakkaten ama izlediğim dizilere bakınca en sağlamları: breaking bad, dexter, battlestar galactica

dexter'ı sevmemişsin, bsg zaten apayrı bi dizi.. o yüzden son cevap: breaking bad

bi de not olarak yazayım içimde kalmasın: true blood, alan ball için bile izlenmez ya..


edit: hbo demişsen oz derim bi de..
  • buzzlightyear  (28.10.10 19:16:30 ~ 29.10.10 17:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.