[]

Black sea tattoo - Gate tattoo? İstanbul dövme için

şimdi dövme yaptırmayı düşünüyorum. yukardaki 2 yerlede konuşdm ama arada 200 lira gibi bi farklı ücret verdiler.

şimdi bu fiyat farkı neden doğar acaba? çok karmaşık bir şekil değil

birde black sea yi çok övüyolar da bu gate tattoo(galatasaray lisesnin yanında ki yer, fransız sokağına inerken sağda kalmakta) dan dövme yaptıran oldu mu?

bir akıl verin daha önce buralarda deneyimleri olanlar?

 
ruhsel donbalak iyiymis deyolla.ama benden tavsiye,cok iyi arastir yine de.yapilacak dovme cok karisik bi seyse ozellikle.pek sorunun cevabi degil ama yinede soylemek istedim.


  • raycharles  (28.10.10 00:51:47 ~ 18.05.11 23:32:53) 
sağolasın da 200 lira fark koyuyo. bunun sebebi nedir yani? boya mı farklı makinemi farklı? bide bu gate de yaptıran var mı?

büyük ihtimal ruhsel beye yaptırcam ama bakalım
  • vericemparasını  (28.10.10 00:55:23) 
o fark genelde boya kalitesinden ve iscilikten kaynaklanir.biyerde makina acilis fiyati 100 iken otekinde 150 olabilir.digeri ise mekan farkliligi ruhsel'in farki da bu olsa gerek.taninmislik+tecrube ve iyi iscilik.gidipte piyasa fiyatinin altinda yapmasi beklenemez tabiki.


  • raycharles  (28.10.10 01:42:19) 
Boya ya da malzeme değil. Dövmecinin kalitesini gösterir biraz o fiyat. Zaten kaliteli dövmeci kaliteli boya ve malzeme kullanacaktır.

Özetle: Ucuz fiyat veren dövmeci daha az iş alıyordur, paraya ihtiyacı vardır. Yeni dövmecidir henüz isim yapmamıştır. Tecrübesi azdır. vesaire.

Pahalı fiyat veren dövmecinin müşterisi çoktur. İsim yapmıştır, vesaire.

Belki yapılacak dövmeyi ikisi de aynı kalitede yapacak sonuç itibariyle. Ama pahalı fiyat veren, daha tok dövmeci olduğu için onu düşünmende fayda var. Yanlış, hata vb. olma ihtimali daha az gibi. Ucuz fiyat verende de belki de çok kaliteli bir dövme yaptıracaksın, ama büyük ihtimal o adamın müşterisi az ve ucuz fiyatlara dövme yapmayı kabul edebiliyor ya da etmek zorunda. Bu durumda ucuz fiyatlı da dövme yaptırmak biraz yazı-tura atmak gibi. Sonuçta kalıcı birşey yaptırıyorsun vücuduna.

Başka bir örnek: Bir avukat var saati 500$, bir avukat var saati 50$. 50$ lık avukatta belki de günün birinde saatine 500$ alacak ama şu anda değil henüz değil ya da alamayacak.
  • crystalsoul  (28.10.10 01:42:22 ~ 01:43:11) 
ruhsel çok iyidir tavsiye ederim. onun açılış parası zaten 100, yaptıracağın seklin büyüklüğü ve boya kullanımına bağlı para artmıştır. ama memnun kalacağına eminim o yüzden blacksea derim. benim ve iki yakın arkımın dövmelerini de kendisi yapmıştır.


  • clementine the tangerine  (28.10.10 02:00:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.