[]

Ev arkadasimdan nefret ediyorum.

Merhaba,

O kadar ask-mesk sorusuna ben de ev arkadasima olan nefretimle katkida bulunmak istiyorum. Okuyup fikir verenlere simdiden tesekkur ederim.

Uzun zamandir Ispanya'da yasiyorum. Daha once 10 metrekarelik bir odada bir Ispanyol kizla sorunsuz 6 ay, sonra 2 avusturyaliyla bir evde sorunsuz 3 ay, sonra da bir Ispanyol bir Fransizla sorunsuz 4 ay yasadim. Hicbiriyle problem yasamadim, hepsiyle cok guzel ayrildim. Burda demek istedigim psikopat, manyak ve gecimsiz degilim.

Simdi de evde bir Ispanyol ve bir Fransizla kaliyorum yeniden. Bu evi ilk tutan benim. Ev sahibi beni cok seviyor. Fransizla zaten cok karsilasmiyoruz ama Ispanyol kiza uyuz oluyorum. Cok yuksek sesle konusuyor, muzigi sonuna kadar acmakta sorun gormuyor, mutfaga ekmek kirintilari saciyor, banyonun zeminini simsiyah birakabiliyor, kuvette saclarini birakip cikabiliyor. Ama ondan sonra mutfak tezgahinin ustunde bir damla su gorunce gecenin bir vakti kapima dayanip bulasik nedeniyle su sicramis olan tezgahtan yakiniyor, temizlememi soyluyor falan. Kiza bugune kadar dayandim, kotu hicbir sey soylemedim, uyarmadim bile. Yalniz felaket dedikodu halinde benimle ilgili. Bugun isten ciktim geldim, Fransiz kiza sessizce "Bugun ne giydigini gordun mu? Ne kadar abartiliydi" dedigini duydum. Giydigim siyah etek ve siyah bluz - insan ise giderken ne giyer bilemedim. Bu sadece bir ornek, yoksa devamli benle ilgili konusmakla mesgul. Ne derdi var cozebilmis degilim, cunku hic tartisma bile yasamadik. Bunun disinda ne zaman erkek arkadasimla yemek yiyecek olsak hop masada bitiyor, televizyonu sonuna kadar aciyor, biz kalkinca o da kalkiyor. Merhaba deyince surati bir karis cevap veriyor. Ne zaman basima iyi bisi gelse neredeyse mutsuz oluyor. Bir hata yapinca kahkahalara boguluyor.

Kiz cingenenin teki. Ev sahibi bile kizdan nefret ediyor ve evden ciksin diye devamli ariza cikariyor kiza. Demem o ki kizdan bana fenalik geldi. Normalde cok sabirli bir insan evladi da degilim, kendisine girismekten ve daha buyuk sorunlar yasamaktan cekiniyorum. Bu evi terk etmek gibi bir niyetim de yok, ilk ben geldim, ev cok guzel ve isyerime cok yakin. Calisirken bir yandan da ev bulmakla ugrasmak istemiyorum.

Ne yapsam? Ne etsem? Dovsem? Parcalasam? Kendisinden nasil kurtulsam? Ya da fiziksel olarak yere yakin koca kicini tavanlardan nasil indirsem?

Tesekkur ederim.

Edit: Fransiz kiz Erasmus. O yuzden onunla pek karsilasmiyoruz, dolasiyla kendisiyle cephe kurmam konusu zor.

Ev sahibi evden cikarmak icin bir kac ariza cikardi ama kiz evden atilma korkusuyla o anlarda alttan aliyor. Sonra gelip ev sahibinin de arkasindan salliyor. Kizin kontrati oldugu ve kontrata ters dusen bisi yapmadigi icin pat diye de evden cikaramiyor.

Ispanyol kizlarinin geneli boyle degil. Dedigim gibi daha once 2 Ispanyolla yasadim, bir kere sorun cikmadi. Bu bir cins. Igrenc de bir sesi var, duysaniz kacarsiniz.

 
bir sevgili edinmesine yardımcı olun. :)

özellikle sizin erkek arkadaşınızla olan ilişkinize maydanoz olması bunu gösteriyor sanki.
  • antipodes  (25.10.10 21:33:04) 
oha valla, okurken ben bile sinir oldum, ev sahibi de gıcıksa konuş attır evden.


  • crimson king  (25.10.10 21:33:27) 
Diğer Fransız'ı kendi cephene çek önce. İlk başlarda güzel güzel uyarın, bir sen bir o. Dediğin gibi biriyse bunalacak, arıza çıkaracak. Sonra dozajı arttırın, araya alın bunu, yer misin yemez misin. Tokatla değil, laf ile. Zaten bir süre sonra kendisi pes eder. Etmezse huzurunuzu kaçırdığı ve anlaşamadığınız için çıkmasını isteyin ev sahibinin de desteği ile.


  • shangrilla  (25.10.10 21:33:36) 
en iyisi güzelce bir komplo kur, ayağını kaydır derim. ev sahibi de istemiyorsa hala nasıl durabilir? ev sahibi de bahane uyduramıyormuş, evimi hor kullanıyor vs vs dedikten sonra s*ktir olup gidebilir.


  • notinhere  (25.10.10 21:36:21) 
fransızı kendine çek + ev sahibini kendine çek + daima sabırlı ve alttan alan ol önümüzdeki 1-2 ay. (frasızla ev sahibi sendeki insanlığı hepten görsün)+ minimun düzeyde ilişki kur + erkek arkadaşından yana oynayacak çok dikkatli ol ama sakın içindeki öfkeyi hırsı belli etme. + kızın gerçek karakteri ortada bu duruma sinir olmayı bırakıp üzülüp acıma aşamasına geçiyor insan bi yerden sonra o levela hızlı geçmeye çalış.

sen kazanacaksın be kızım! yürü bea! az sabır 1-2 ay daha. hadi bakalım :)
  • medre  (25.10.10 21:43:47) 
cırlayın bunaltın sindirin. ev sahibiniz de sizden yana nasıl olsa. hatta önceden ona da söyleyin. bu gitmezse ben arıza çıkarıcam diye. haberli olsun yani.

boğalı festivale gidin beraber, kızı boğaların önüne itin.
  • terp  (25.10.10 21:45:30) 
bu kadar şeyi içinde biriktirmek sağlıklı değil. kendini yıpratacağına olgun bi ses tonuyla o'nun yaptıklarının, sana kendini hissettirdiğini anlatmaya çalış. biriktirme.


  • sinek kral  (25.10.10 21:50:07) 
Dövün.


  • metraj04  (25.10.10 22:15:46) 
ffm ile aranıza alın.


  • bryan fury  (25.10.10 22:54:22) 
Hayır dövmeyin g.tü yere yakın olandan korkun.Öncelikle bu tarz çirkef tabirli kişilikler ile kavga güreş olaylarına girmenizi pek tavsiye etmiyorum.Belli ki kıskanıyor sizi her yönünüz ile.Bende ister istemez sinir oldum tabi yazdıklarınızı okuyunca.Bence ev sahibini ne yapıp edip gazlayın ve sizin müdahaleniz gelmeden ev sahibi taraflı çıkmasını sağlayın.Olmadı divit'e msn'i verin.O da yemedi beni aldırın buradan, siz işten gelmeden garanti temiz.

Ha bu arada erkek arkadaşının tepkisi nedir bu konuda ? Bir şeyler yapamaz mı ? Şöyle yiğidim aslanım falan biraz pohpohlasanız diyeceğim ama o gazda bizim millete has sanırım :))
  • lisko  (25.10.10 22:58:36 ~ 23:02:31) 
o kadar sorun var ama yazının hiç bir yerinde, "oturdum konuştum" gibi bir şey göremedim yahu.
tamam eleman arıza bu belli ama size sorun gibi gelen bir çok şey belli ki ona sorun gibi gelmiyor belki de.
bir konuşmayı denemekten başlayabilirsiniz.
konuşmakla olmaz ise aynı evde yaşamanızın olanaksızlığını göstermek adına size de ona, bilinçli olduğunu pek belli etmeden, arıza çıkarabilirsiniz. yatağına at kafası koymanıza gerek yok illa ki :).
  • the piano has been drinking  (25.10.10 23:12:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.