[]

gibson les paul

bu linkteki gitarın bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir? kullanılmamış bi de. gerçi kullansa nolur yine çok çok pahalı olmalı. adamın yorumlarına bakıyorum bir sürü de satmış yani çalıntı olmaması lazım. imitasyon mu bu kesin olarak? 900 lira nerede 5-6 bin nerede.

www.sahibinden.com?


 
çin malı olabilir


  • freebird5406  (24.10.10 20:36:55) 
bi yeri kırılıp tamir görmüş olabilir.


  • saykodeli  (24.10.10 21:57:56) 
bir sakatlik oldugu kesin. yapilan satislar da sahte gibi duruyor. hep tek islemli kullanicilar var listede. 2 gun ust uste black beauty satmis yuh.


  • deahy  (24.10.10 22:19:01) 
çinde klonları yapılıyor bu gitarların. Popüler ve pahalı birçok markanın klonları mevcut, hatta buyrun , üreticilerden biriyle tanışın www.alibaba.com
www.alibaba.com

aman derim...
  • emrak  (24.10.10 22:25:32) 
çin üretimi replica bu. studio versiyonları bile türkiyede 3500 lira. usa'da 1000-1200 dalırs.
custom ın orjinalini yakıp geri boyasalar bile 2000 dalırs eder.

gibson yada 1000$ üzeri bir gitar alma niyetin varsa görmeden, çalmadan kargoyla almak gibi bir hata yapmazsın umarım.
(replica almak istiyorsan o başka)

edit: o değilde herif piyasaya bir sürü replica satmış. *ötüne koyum bunun.
  • morcivert  (24.10.10 22:31:50 ~ 22:34:19) 
büyük ihtimalle replikasıdır.
seri numarasını isteyin gibson sitesinden kontrol edin.

  • humin zararlisi  (24.10.10 22:37:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.