[]

Bir oyunu iki dvd ye kaydetme

Elimde iso(daemon tools ile açılan) biçiminde oyun dosyası var. ben bunu eskiden oyunlarda olan 1. cd-2. cd şeklinde kaydedbilirmiyim? Eğer yapabiliyorsam nasıl yaparım?




 
ancak rarlayıp yedek alabilirsin. oynayacağın zaman hdd ye açarsın. rarlamak için de winrar ile oyunu 4200 mb lık parçalara böl mesela.


  • ozdek  (31.12.07 21:25:22) 
onu biliyorum da çok uzun sürüyor(5,5 gb lık dosyayı 1 saat 45 dakikada arşivledi).Eğer dediğim şey olsa çok daha kısa sürer gibi geliyor.


  • redstreak  (31.12.07 22:16:28) 
cracker değilsen olacak iş değil, şöyle olmaz, installer'ı açıp editleyip işte dvd drive'da d:\>data\data_1.bin dosyasını cd_1'den, data_2.bin dosyasını cd_3'den falan indirmesini ve kurmasını ayarlayan kodları değiştirmen gerekir bu bir. eğer bahsi geçen bir dosya diyelim 800mbyte gibi (tek dosya bir cd'den fazla) bu durumda dosyayı bölmen gerekir ki bu da cracker'ların alanına giriyor. hani cracker olmanın olayı bu, dvd release'i 2-3 cd lik hale getirmek bu yüzden zor, bu işi çat diye yapan program yok bildiğim kadarıyla.


  • raj  (01.01.08 02:42:35) 
valla tersi mümkün fileforums.com
rarlarken de store dersen sıkıştırmas oranına daha hızlı olur herhalde.

  • kofteburger  (01.01.08 03:01:44) 
NFS: ProStreet oyunu 5gb dır! bunu netten tek iso halinde indirmiştim. iki seçeneğim vardı. ya 8.4gb lık dvd+dl ye yazmak. yada winrar ile parçalara bölerek 2 adet dvd+r'a kaydetmektir.. ikinci seçenği yaptım. ne bilim 8.4gb lık dvd ler 5-6 ytl olunca pahalı kaçtı gerenk yok dedim.

şimdi mesela arkadaşım benden isteğinde 2 dvd'de yeralan parçaları sıkıştırdıkları yerden çıkarıp pc ye tek iso halinde indiriyor. ardından "daemon tools" ile açıp oyunu yüklüyor. başkada çare de bulamadım.

bu arada nfs prostreeti indirdğimde 4.7gb görünüyordu. dvd ye yazarım nasıl olsa demiştim. ancak nero'ya attığımda byte olarak aslında 5gb olduğunu buyüzden de yazamayacağını söylemişti. o an sağlam küfürler sarfetmiştim.
  • winsome  (01.01.08 15:28:16) 
iki dvd mi iki cd mi? dvd9 olan oyunların bazıları dvd5e bölünebiliyor verdiğim linke bakınız


  • kofteburger  (01.01.08 17:30:40) 
sıkıştırma yapmadan yapman lazım tabi :) 4.5 gblık store edilmiş dosyayı 2-5 dakika arası açabiliyorum ki alet baya güçlü. sıkıştırırken de bu kadar sürmeli en fazla 10 dakika olsun hadi (store ile) hatta deneyeyim bir ara da göreyim.


  • ozdek  (01.01.08 17:34:28) 
www.cd-2-dvd.com (burada dvd9 dan dvd5 e veya 2 ye bolme yollarina iliskin bilgiler mevcut) uyelik gerektirir.


  • entrapmen  (01.01.08 18:04:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.