[]

televizyon gözlüğü!!? (3d)

eskiden yılbaşı geceleri için gazeteler gözlük verirdi. "dansöz salonunuzda" gibisinden şeyler söylenirdi(yada ben uydurdum). ben bu aleti kendim yapabilirmiyim. elimde çok sağlam dansöz videoları var. onları da bu gözlük için özel işlemlerden mi geçirmem lazım ?(!!?!?). bu işi iyi bilen yemiş yutmuş insanlardan tavsiye, ağğbi şevkati bekliyorum. nedir bu gözlüklerin olayı ?




 
merhaba,
evde yapabilir misiniz, bilmiyorum ama nasil calistiklarina dair ingilizce bir makale var:
science.howstuffworks.com
  • papado  (28.12.07 19:40:55) 
kırmızı ve yeşil renkli jelatinlerle oluyordu sanırım bu.


  • pispinti  (28.12.07 19:44:12) 
senin yapmana gerek yok, google da aratırsan bulabilirsin, oldukça ucuzlar. ayrıca yayınlanan programların da bunu desteklemesi lazım yoksa olmaz. bi ara emanuelle 3d vardı o geldi aklıma


  • kimlanbu  (28.12.07 19:48:59) 
yayınlanan programın dedin. evet böyle dedin! ben kendim bir vcd dvd gibi birşey hazırlayamam mı buna uygun?


  • chak 666  (28.12.07 19:57:19) 
oa. normal videoyu 3 boyutlu hale getirmekten mi bahsediyorsunuz?


  • pispinti  (28.12.07 20:18:25) 
hazır yapılmışı var onun da :)) fiyatı birazcık tuzlu. performansı nasıldır bilmem, denemek lazım. gözlüğü takıyorsunuz, filmleri ve oyunları 3 boyutlu olarak algılamanızı sağlıyor(muş). yani videolara bir şey yapmanıza gerek kalmıyor.

yalnız LCD kullanıyorsanız işe yaramıyormuş sanırım, illa crt gerekiyormuş.

www.hitechtr.com
  • kimlanbu  (28.12.07 21:43:52) 
su an adini bilmedigim bir cips markasi, o gozlukten veriyor niyeyse. sanirim 3boyutlu cips olmasina atfen. dia'larda vs. var.


  • la traviata  (28.12.07 23:07:11) 
gereksiz bilgi show tv idi o


  • kofteburger  (28.12.07 23:26:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.