[]

implant uygulaması için yaş sınırı mı var da?

28 yaşında bir insan evladıyım.
sol üst en arkadaki diş çekilecek buyurdu doktor hanım. 'oraya implant olmaz, zor ama yine de yaşın geçmeden yaptır yoksa hiç olmaz' dedi.
e şimdi diyelim çektirdim, implant denen işlem de baya pahalı. 1 yıl, 2 yıl neyse beklesem yaşım geçmiş mi olacak? nasıl yani?
ha varsa implant konusunda önerebileceğiniz bir yer, bir doktor, çok iyi olur.

 
yaş sınırı yok fakat, yeri iyileşir iyileşmez yaptırman senin açından daha iyi olur diye biliyorum. yoksa gayet yaşlı insanlara da implant yapılabiliyor.


  • nesenbilneben  (13.10.10 16:15:58) 
annem 40 küsür yaşında, gençken çektirdiği dişin yerine implant yaptırdı geçenlerde. bu durumda pek de sınır yok gibi.


  • kayranin kedisi  (13.10.10 17:10:59) 
o dişçi sallamış gibi geldi bana, implant yapan hekimlerin çoğu işinin ehli değil. laçin berber bu konuda bir tanedir. zamanı gelince ona gidersiniz. diş eti üzerine ihtisas yapmış birisi emin olun çok farklı şeyler diyecektir. benim de var öyle bir dişim implant takılacak, sıra ona gelince yaptıracağım ben de ve sizden büyüğüm ;)


  • deliberte  (13.10.10 17:33:19) 
diş çekildikten sonra oradaki kemikler kullanılmadığı için eriyor. o yüzden en iyisi çektirir çektirmez en kısa zamanda yaptırmak, daha iyi olur.


  • paranoid corpse  (13.10.10 17:39:44) 
istanbul'da turkiye hastanesinde omer atar vardi. tavsiye edebilirim.


  • aklimiseveyim  (13.10.10 17:47:38) 
üst cenede diş cekildikten sonra yasanacak kemik rezorpsiyonunun yanında sinüsün aşağıya doğru sarkması da görülebilir.ilerleyen dönemde implant için, ki arka bölgede olduğu için daha kalın ve uzun bir implant gerekecektir cünkü burada çigneme kuvvetleri daha yoğun, yeterli kemik kalınlıgı ve uzunlugu olmayabileceğinden dolayı doktorunuz bunu söylemiş.sallamamıs, gayet mantıklı konusmus.
ilerleyen dönemlerde sarkan sinüslerden yer kazanmak için sinüs lifting teknikleri var ama biraz komplike ve kazanılan mesafenin yeterli olmadıgı durumlar da olabilir

  • keah  (13.10.10 18:19:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.