[]

Vücut geliştirme salonu

Vücut geliştirme salonu arıyorum avr. yakasında yer önerecek ve fiyat verebilecek olan varmı acep?




 
avr yakasında hangi semtlerde..?


  • ufuk8484  (08.10.10 12:37:54) 
mecidiyeköyde oturuyorum fakat avcılar da okulum var oralarda olabilir


  • chwn  (08.10.10 12:40:01) 
istanbul bilgi ünierstesinde var ogrencıler için 300 ama digerler için bilmiyom.

dolapdere kkampüsünde var bu salon havuzu falan var


kuştepe deki kampüsten ücretsiz servisler var dolapdereye giden onları kullanabilirsin
  • wessago  (08.10.10 12:46:45) 
vucut geliştirme aletleri nelerdir bilmiyorum ama kuştepe kampüsünde gidiyorum ben spora... küçük bir salon ben akşam 10 dan sonra giriyorum kimse olmuyor rahat rahat istediğim müziği açıyorum


  • what the fuck are you talking about  (08.10.10 13:19:26) 
Avcılar'da neredeyse tüm salonlara gittim.Şekil şemale düşkünsen fırın sokakta Avcılar Kick Box kulübü var.Salon olarak on numara ama ilgi alaka pek yok.Sahibi Orhan Doğan.Kendisi başarılı bir sporcudur.www.avcilarkickbokssporkulubu.com

Onun dışında Yapı Kredi Bankasının oradan inen sokakta solda Ece Spor Salonu var.Uzun süre oraya devam ettim.Sahibi Mustafa abi çok babacan bir adamdır.Sürekli salonda dolaşıp sporcula ile ilgilenir ama biraz küçük bir yer, aletler idare eder.

Bu ikisi dışındaki slonlar beni tatmin etmedi. soulmate'in dediği yeri de biliyorum.Söylediklerini hakeden biri ama salon inanılmaz havasız.Belki şimdi sorunu çözmüş olabilirler ama benim dönemimde pek iyi değildi.

Bunların dışında Avcılar'daki envai salon hakkında danışabilirsin.Son bir sene içinde açılmadıysa kesin gitmişimdir. :)
  • Evocati  (08.10.10 14:52:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.