[]

en hesaplı internet bağlantısı

ttnet adsl'yi terk edip daha hesaplı bi bağlantıya geçmem lazım, kotasız olsa iyi olur olmasa da olur, ne tavsiye edersiniz?




 
öncelikle terkedebileceğinden eminsin dimi? sözleşmeden önce terkedersen boru gibi fatura geliyor.


  • madagaskar  (04.10.10 15:34:07) 
terk etmezsen de giriyor.


  • desdinova  (04.10.10 15:35:12) 
daha hesaplısı yok kanka. hesaplı, ucuz görünüp alıyorsun başka servisi, iki günde bir internet kesiliyor. ttnet wifi, tiibu gibi hizmetleri de kullanamıyorsun zaten. astarı yüzünden pahalıya geliyor.

ama ttnetten ayrılmak isteyenleri destekliyorum. ayrılın ki, adamlar ulan millete pahalı geliyoruz diye düşünüp zam yapmasın, ucuzlatsın. biz de kaymağını yiyelim.
  • Cem Şancı  (04.10.10 16:22:22) 
uydunet 1mbit 29tl idi. sınırsız.


  • lemmiwinks  (04.10.10 16:23:48) 
kablo ya da fiber gibi bir seçeneğin yoksa; bir şey değişmeyecek. Bütün adsl markalarının fiyatları TTNET'e göre zaten. Sadece başta X ay indirimli oluyor sonra TTNET ile aynı fiyat. Wifi, oyun, müzik, tivibu falan da yok...


  • late viper  (04.10.10 16:31:43 ~ 16:32:14) 
uydunet, superonline fiber gibi secenekler yoksa daha ucuz bi secenekte yok.


  • rurouni  (04.10.10 16:38:02) 
salça olayım araya. uydunet, superonline gibi seçeneklerimiz varsa n'apıyoruz? hangi kampanya en mantıklısı? uydunet gibi bir düşüncem var benim. evim ortaköy'de. mantıklı mıdır?


  • bradshaw  (04.10.10 16:40:56) 
uydunet mantıklı 1mbps 29tl kablo tv de beleş.


  • jonturk  (04.10.10 16:59:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.