[]

Sorular...Sorular...

Selamlar;

1) Uzun saçlı bir erkeğim, saçlarıma oldukça iyi bakmaya çalışıyorum, o yüzden de 17-18 yaşımdan beri saçma sapan erkek berberlerine gideceğime hep kadın kuaförlerine gittim. Yalnız yıllardır gittiğim kadın kuaförü anadolu yakasında kaldığından, şimdi Şişli-Mecidiyeköy taraflarında beni almayı kabul edecek, kesimi bakımı iyi, fiyatı normal bir kadın kuaförü aramaktayım. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?

2) Yüz temizleme jeli olarak Neutrigina'nın yüz temizleme jelini kullandım, siyah noktaları temizleme konusunda pek bir faydasını göremedim. Siyah nokta temizliği ve yüz bakımı için neler önerirsiniz?

3) Yıllardır geçmek bitmek bilmeyen bir nasırım var sol ayağımın en küçük parmağımın kenarında. Psikopatça yerinden söktüm bir daha çıktı, nasır bandı kulandım, ayakkabımı değiştirdim yok arkadaş gitmiyor ve neredeyse 2-3 yıl olacak. Ben bu nasırdan kökten nasıl kurtulurum?

4)Mecidiyeköy taraflarında veya Ortaköy taraflarında Boşnak böreği nereden bulup da yiyebilirim? Boşnak böreği satan nereleri var bildiğiniz?

5)Bir kaç seferdir yakışıklı/havalı ve fotojenik bir tip olduğum söyleniyor girdiğim ortamlarda. Televizyonda, reklamlarda filan neden oynamıyor muşum diye sordular geçen gün. Bu televizyon işlerine nasıl girilir? Yağmur gibi casting ajansı var, hangisi iyidir, ne yapılır nasıl edilr, bilen eden var mıdır?

6) Mecidiyeköy'deki 80-100 metrekare civarlarındaki evimizi temizletmeye uygun fiyatlı temizlikçi arıyoruz. Var mıdır bir tavsiye veya telefon numarası verebilecek olan?

7) Küçüklüğümden beri aşıdan iğneden kan aldırmaktan pek korkmuşumdur, hep böyle tansiyonum düşer, kanım çekilir, gözlerim kararır. 7-8 sene önce üniversiteye hazırlanırken annem bana grip aşısı yaptırmak istedi, ben de bu korkumu yenmek aşmak istediğim için kabul ettim, adam geldi yaptı, bana bişi olmadı. 6 sene önce de ehliyet alırken, tıp merkezinde orta parmağıma bişi saplayıp azcık kan aldılar, eyvah dedim yine öyle olucam, hiç bişi olmadı. Sonra başka başka sebeplerden psikiyatriste gittim 5 sene önce ona anlattım bu durumu, o da bana benim bu durumumun sadece iğneyle aşıyla ilgili değil genel olarak "batma" ile ilgili olduğu yorumunu yapmıştı, fakat çok sürmeden o psikiyatristi bıraktım. Geçen sene de dişime kanal tedavisi uygulanacaktı, dişime diş hekiminin elindeki batıcı zımbırtı hafifce battığında ben yine öyle oldum, gözlerim karardı, tansiyonum düştü.

Şimdi hikaye bu, gelelim sadede:

Askere gitme planları yapıyorum, askerlikle ilgili tek ama tek çekincem şu aşılanma olayı, ne nöbet, ne yatmak kalkmak, tek kafama taktığım şey aşılama. Yok efendim gittiğin ilk günlerde hem sağ hem sol koldan aynı anda aşı yapıyorlarmış, sonra aradan bir kaç gün geçtikten sonra bi tane daha yapılıyormuş. Neymiş efendim hastalanırsan hiç ilaç filan demeden direk bacağım kadar iğneyi kalçadan basıyorlarmış hikayeleri. Diyorum ki bu askere gitmeden önce bu aşı iğne olmayını yeniyim bitireyim tarihe gömiyim. Ama nasıl? Nasıl bitirilirki bu olay? Benim gibi böyle aşı olurken gözleri kararan ama sonradan yenmiş bir emsal var mıdır ki?

 
2- nivea young visage clean deeper kullanıyordum memnundum. dolly.9msn.com.au 3 sene kullandıktan sonra şimdilik clean and clear'a geçtim. www.eczanemizde.com şu ürün, bundan da memnunum açıkçası. nivea biraz fazla kurutuyordu cildi, güzel bir nemlendirici krem toparlıyordu. clean and clear, o kadar kurutmuyor.

5- ajans ya da eş dost olmadan olmuyor:\
  • dambil  (02.10.10 18:48:19) 
1- Şişli Bomonti'deki Elysium Residence içerisinde bulunan kuaförde hem erkeklerin hem de kadınların saçlarını aynı kuaförler kesiyor ve işlerinde cidden iyiler. Sanırsam aslen kadın kuaförü olsa da bir kısmını erkeklere ayırmışlar ekstradan.


  • exexex  (02.10.10 18:58:41) 
Yeni ev hayırlı olsun :)

1. Civardakileri sormak lazım. Şişli taraflarında bulacağına eminim.
2. LRRR ablan der ki, sebamed sabunuyla temizlesin mutlaka, bir de Loreal'in "go 360 clean" diye bir şeyi varmış ama sırf kadın cildi için olabilirmiş.
3. Şişli'deki kuaförün pedikürcüsü bilir bunu da :)
7. Bende de aynısı var, insan sivilde daha nazlı oluyor. Askerde nazını nasıl oluyorsa nizamiyede bırakıyorsun, aşıları yerken hiç acımamıştı, strese gerek yok yani. Ben korkuyorum filan deme, üstüne giderler.
  • sourlemonade  (02.10.10 19:25:47) 
sadece son paragrafı okudum. 333. dönem asteğmeni olarak benzeri bir olayla karşılaştım. adam avukattı ve ağzı çok iyi laf yapıyordu. eğirdir dağ komando okulundan tuzla piyade okuluna kadar ne kan aldırdı, ne aşı oldu ne de iğne. açıkçası tamamen senin ikna kabiliyetine bağlı. ayılırım bayılırım başınıza kalırım dedin mi kimsenin başına dert alacağını zannetmiyorum.


  • xibillian  (02.10.10 19:43:20) 
2- vischy nin yeşil renkte bir yüz temizleyicisini kullanıyorum. içinde clean and clear daki gibi partiküllerden yok. sıvı deterjan kıvamında bişey. bir iki damlası yetiyor bir sefer için. yani fiyat/performansı iyi. ama çok kurutuyor yüzü. gerim gerim geriliyorum. ardından krem vs gerekiyor. ama bu tür temizleyicilerden sonra tonik öneriliyor gözenekleri kapatsın diye.
bu arada memnunum bu vişiden. ama düzenli kullanmak gerekiyor.

6- duyuruda iki haftada bir ilan veren biri vardı. evlere temizliğe gidilir diye. belki bulursunuz
  • sttc  (03.10.10 15:37:05) 
askerde aşı yapıldığını ilk defa duyuyorum bana denk gelmedi sanırım.


  • su aygırı  (26.01.14 21:44:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.