[]

8mbps'ye kadar. peki alt limit var mı?

8mbps'ye kadar adlı adlı güzide ttnet paketini bağlattık. lakin speed test yaptığımda download hızı 0.70mbitte seyretmekte. bu normal mi, ttneti aramadan önce buradan bir sorayım dedim. böyle olacağını bilsem sabit 1mbit sınırsız bağlatırdık yahu.




 
ttnet'in keyfine kalmış. ben ilk geçtiğimde 8 mbps kullanıyordum. sonra alakasız bir arıza oldu, kendi kafalarına hızımı düşürmüşler. hem de 512 ye. telefonda epeyce cebelleştim kavga dövüş geri yükselttim hızı. "hattınız bu kadarını desteklemiyor" falan gibi bahaneler sunuyorlar. yemeyin. direnin.


  • antipodes  (02.10.10 11:34:14) 
biraz normal...ttnet'i arasan bile, santral uzaklığı, hede hödö diye bir sürü şey zırvalayacaklar.halbuki olay şu, ttnet'in fiber optik altyapısı sınırlı.8mbitliklere olabildiğince az hız verme telaşındalar.

ama şöyle yapabilirsin. arıza kaydı ver.vaadettiğiniz hızın 10'da 1'ine bile erişemiyorum diye. gelsinler kabloları falan kontrol etsinler.mümkünse bu sürede olabildiğince aksi ve çetin ceviz bir müşteri gibi davran..nette gördüğüm kadarıyla bazı kullanıcıların hızını santralde arttırma durumlar varmış..biraz demem de bu yüzden.
  • madagaskar  (02.10.10 11:35:44 ~ 11:36:56) 
yok. benim istanbul'da internetim 0.41 mbps.
teşekkürler türkiye.

  • desdinova  (02.10.10 13:39:14) 
8 mbite kadar tarifesi olan abonelerin tahminimce yuzde90 ı 1 mbit setlenmiş durumda. dire1 mbit sınırsız daha makul gibi.


  • kevin durant  (02.10.10 17:58:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.