Giriş
(6)

Sizce yaptığım internet sitesi ne kadar eder?

caner1706
Arkadaşlar, tamam öyle çok çok deli gibi profesyonel olduğumu iddia etmiyorum. Fakat inanın 10 gün boyunca sabah 9 akşam 7 kafamı makinadan kaldırmadan bu siteyi yaptım. Sizce bu site ne kadar yapar?www.seis.com.tr
Arkadaşlar, tamam öyle çok çok deli gibi profesyonel olduğumu iddia etmiyorum. Fakat inanın 10 gün boyunca sabah 9 akşam 7 kafamı makinadan kaldırmadan bu siteyi yaptım. Sizce bu site ne kadar yapar?

www.seis.com.tr
0
caner1706
(30.09.10)
bence template ise 50 tl eder. benim gördüğüm template ama bilemem. değilse 300 civarı.
0
iamtheeggman
(30.09.10)
Fiyatı ne kadara pazarlayabiliyorsan o kadardır. Bana kalsa 3 - 4 saatte bu tarz bir şey hazırlar, 500 - 600 civarı satardım.
0
crystalsoul
(30.09.10)
100 lira eder. ama sen 300 iste. olmadı 400, pazarlık yaparlar mutlaka.
0
girl in a coma
(30.09.10)
fazla uğraşmışsınız bence. sadece html bir site için şu zamanda 400TL biraz fazla kaçabilir zira bir grafik tasarım olayı da görmedim fazla.

1 gün sürmemesi lazım bir web tasarım firmasında böyle bir sitenin. yanlış anlamayın ama sizin amatör olmanız firmanın bedelini ödeyeceği bir şey değil. ancak firma da işten anlamıyorsa tutturabildiğinizi almanız muhtemel.



edit:

iletişim sayfasında tekrar iletişim linkine tıklayınca kırık linke yönleniyor.header dosyasını tek yapmanı ve hepsinin onu kullanmasını tavsiye ederim.
0
prodeq
(30.09.10)
bu haliyle 400-500 filan eder. ufaktan dikkat cekmeyen bir sayac ve kullanicinin girecegi haber vs eklersen 750-1000+.

cok ugrasmissin ama yol yordam bilmediginden ugrasmissin. bir dahakine freecsstemplates.org filan bakin, sakin ama sakin templatemonster.com a girme asiri bariz.

ayrica bahsedildigi gibi senin kendini pazarlayabilmene bagli fiyat. agzin iyi laf yapar bu haliyle 2000-3000 bile alirsin. ha ne dersin? google'da ust siralara cikartacagiz, X sektoruyle ilgili kelimelerde reklam verip musteri getirecegiz vs.
0
erich
(30.09.10)
Arkadaşlar hepinizden Allah 40.000 kere razı olsun, süpersiniz yaaa, yorumlarınız çok güzel. @prodeq e ayrıca teşekkürler. Firma sahibi çok samimi tanıdığım, fiyatı konuşmadık bile, ne kadar ise faturayı kes getir dedi. Hani 2 gün sonra çok almış olmayım diye sormuştum. Falla süpersiniz... İlgilendiğiniz ve zaman ayırıp 2 kelime bile yazdığınız için teşekkürler herkese!...
0
🌸caner1706
(01.10.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.