[]

bi acayip yabancı sevgili (2)

sakin yazdığıma bakmayın, felaket sinirliyim. elim ayağım titriyor şuanda.

öncelikle hikayenin başını kaçıranlar şuradan olayların başlangıcını okuyabilir ki fikir vereceklere yardımcı olacağını tahmin ediyorum; www.eksiduyuru.com

ek$i'ye durumumu anlattıktan sonra rutin hayatımızda pek bişey değişmedi açıkçası. "ayrılalım" demesinden bir sonraki sabah hiçbir şey olmamış gibi sırnaşmaya başladı, pek yüz vermedim. suçluluk psikolojisi midir nedir, bilmiyorum bunun üzerine ultra anlayışlı davranmaya başladı bir-iki gün. o günden bugüne "bitse de gitsek" havasında sürdürdük bu birlikteliğimizi.

iki gün önce birlikteliğimizin üçüncü ayıydı ve buranın iyi yerlerinden birinde rezervasyon yaptırmıştık, oraya gittik. ben bu ilişkiyi tam olarak nasıl bitirmem gerektiğini, ne demem gerektiğini düşünürken elimi tuttu ve "seni anlıyorum, bundan sonra sana daha fazla destek olup ev işlerinde de yardımcı olacağım." dedi. ben bişeyler söylemeye çalıştımsa da açıkçası kelimeler ağzımdan bi türlü çıkmadı. "pekiiii, cumadan beri ne değişti? sözünü tuttu mu?" derseniz, hayır, hiçbir şey değişmedi.

bu sabah kahvaltıdan sonra benim bilgisayarımdan facebook benzeri sosyal paylaşım sitelerinden birine girmiş, ben de o ara onun bilgisayarının kurulumu ile uğraşıyordum. tesadüf bu ya, telefonu çaldı ve içeri gitti. ben de bir dil paketi indirmek için kendi bilgisayarıma geçtim. normalde hiç adetim değildir, üç aydır ne telefonuna ne mesajlarına ne de bişeyine bakmışımdır. ancak o an ne olduysa şeytan dürtükledi ve gelen kutusuna tıkladım. tıkladım ki ne göreyim? herifin birine "sen de kafa güzel yapan şeylerden var mı? arkadaşlarla partyler yapıyoruz da" yazmalar, öbürüne "senin kız arkadaşın vardı, ne oldu? aldatmayı düşünürsen ben buradayım"lar, falan filan. kan beynime sıçradı, nevrim döndü tabi.

sinirli biriyimdir ama çok sakin davranırım lakin etten kemikteniz sonuçta, mesajları görünce bi an elimin kolumun şimdikinden çok daha şiddetli şekilde tir tir titrediğini hatırlıyorum. bu arada belirteyim mesajların bazıları benimle birlikteyken, bazıları ise benden önce atılmış. tabi ne kadar önemli? karakter elzem olan sonuçta. ilişkide olan birini yoldan çıkarmaya çalışanda ne kadar bulunur?

neyse, uzatmıyayım. odaya dönünce olanca gücümle kendimi sıkıp sakinliğimi korumaya çalışarak "hiç beni aldattın mı?" dedim, şaşırdı ya da şaşırmış gibi yaptı. "anlamadım" dedi. "gel, anlatayım" dedim ve mesajları gösterdim. "tarihlere baksana yaa" demez mi pişkin pişkin? hani sanki herşey çok normal gibi. ben de bunun üzerine ilişkimiz içerisinde attıklarından birini gösterdim.

bişey değiştirmeyecek olsa bile insan bi özür falan bekliyor di mi? ya da bi utanma? bunların hiçbirisi de yoksa ses çıkarma bari. neredeee? ablam bi de üzerine "attım ama hiç yapmadım ki" demez mi? "ya" dedim, "şaka mı yapıyorsun? makara falan mı?". hani bunlara verilecek tepki bu mudur? ben belki utanır diyordum ama hala konuşuyor. hatta yetmedi üzerine "özel hayatıma saygı göstermemişsin" diye azara kalkar gibi oldu, dayanamadım, allah yarattı demeden geçirdim bi tane suratının orta yerine. çok sağlam geçirdim ama, üç tur burgu dönüp duvara yapıştı. buradaki bayanlardan da özür dilerim ve gerçekten üzgünüm, hayatımda ilk kez bi bayana el kaldırmış oldum.

başladı ağlayıp zırlamaya. utanmadan ya da acıdan falan değil ha, yüzü şişerse güzel görünmeyebilirmiş. "yahu" dedim, "sana diyecek bişey bulamıyorum ama galiba ben bunu hakettim". bu arada sinirlenince ve verdiği tepkiyi de görünce içime atmaktan olsa gerek kapının camını da aşağı indirmişim, elim falan kanamış, onu temizledim. bu o sırada birilerini aradı.

ben salona girince telefonuyla uğraşmaya devam ederek "ben gidiyorum" dedi, ayıptır söylemesi "siktir, durduğun kabahat" dedim bende. neyse abi, tekrar banyoya döndüm elimi falan sardım, baktım beni çağırıyor. "ne var?" dedim, yüzsüz yüzsüz "gidecek yerim yokta sen iki-üç gün gider misin? ben bi yer bulana kadar" dedi. cevap bile vermedim.

şimdi kültürümüz gereği kadını ortada bırakmak olmaz, ben birazdan çıkıp gideceğim. nereye gideceğim ben de bilmiyorum çünkü bu şehire geleli bir ay oldu ve tanıdığım kimse yok. açıkçası cebimde para da yok ama olsun, gideceğim. bu yüzsüz insan müsveddesi ile aynı havayı soluyamam daha fazla. bu arada soracaklara söyliyeyim, kızın beni kapı dışarı etme şansı yok, ev sahibi çok kafa adamdır. beni sever ve beni muhattap alır sadece, kontrat vs. benim üzerime.

velhasıl kelam sizce doğru mu yaptım? herşey bi yana içim burkuldu be usta, valla. hani hakedecek bişey yapmadım. daha öncede başıma böyle bişey geldi ve çok zor atlattım. o günden beri insanlara güven problemim vardı ve yeni yeni atmaya başlamıştım. ne olacak şimdi? bu olanlar bundan sonraki hayatımı ve ilişkilerimi etkiler mi? etkilerse nasıl etkiler? bir daha kimseye güvenemeyecek miyim? şuan içim buruk, üzgün müyüm? onu bile bilmiyorum. sadece haketmediğimi düşünüyorum ve verdiği tepkileri düşününce sinirleniyorum.

ps: bütün hayatımı burada ifşa ediyormuş gibi hissettim kendimi. öyle düşünüp beni ayıplabilecek arkadaşlara söylüyorum, cidden etrafımda konuşabileceğim kimse yok. ülke bile yabancı ak. temeli budur olayın.

ps2: ya biliyorum, çok daha hayati meseleler var ama bi süre üstte kalabilir mi? birilerinin fikirlerine belki de dertleşmeye herşeyden çok ihtiyacım var.

 
evden çıkma. o yüzsüzsse sen de yüzsüz ol. ama barışma ha dikkat. bir yer bulmaya bak. sana demişler zaten kaç diye


  • wessago  (26.09.10 15:02:05 ~ 15:02:22) 
keşke hiç neden beklemeksizin o gün ayrılsaymışım. gerçi nedene de ihtiyacm yoktu. en azından bunları bilmezdim.


  • biseyler  (26.09.10 15:06:15) 
arkadaş lütfen kusura bakma, şu iş güç arasında üşenmeden okudum ilk duyurunu ve bu duyurunu. Karşımda olup bana bunu anlatsan da aynı tepkiyi vereceğim için çekinmeden yazıyorum: malsın sen, hem de öyle böyle değil, malın en önde gidenisin.

kardeşim sen kendine acı çektirmekten zevk mi alıyorsun, böyle bir insanla bir gün aynı evde durulmaz sen hala burada duyuru açıyorsun. bir de evden çıkıp gitmişsin. arkadaş delikanlılık ile hıyarlık farklı şeyler.

lütfen bağışla ama bahsettiğin kız iğrenç bir kız orası ayrı, ama asıl kızgınlığım sana. gözünü seveyim eve geri dön, karıyı siktiret, derin bir nefes al ve düzgün bir insan evladı ile paylaş evini bir dahaki sefere.
  • tekosin  (26.09.10 15:10:44) 
Dikkatli ol, şiddete baş vurma. Oralar buralar gibi de değil, hafifletici sebepler vs. dinlemezler tıkarlar içeri.

Yanlış tanımışsınız birbirinizi anlaşılan. Güzellik, cinsel çekim vs bir yere kadar, beraber yaşamaya başlayınca ortaya çıkmış farklılıklar.

Eski okula dönme şansın hiç yok mu?
  • skatheist  (26.09.10 15:13:10) 
@skatheist: ne şiddeti be usta? daha toplasan ömr-ü hayatında beş kere kavga etmiş biri değilim.

malesef geri dönemem şuan, en azından dönem sonuna kadar.

edit: dolapta bi şişe vodka var, onu mu içsem?
  • biseyler  (26.09.10 15:15:09 ~ 15:20:41) 
anladığım kadarıyla sen onun yaşadığı şehre gittin. ve muhtemelen onun senden daha çok arkadaşı olduğu için bı bir iki günü geçirebileck yer bulmak onun için daha kolay olsa gerek. o nedenle evden çıkma derim. o gitsin.

bu arada kültürümüz gereği kadını ortada bırakmak filan demek yerine önce kadına adam gibi davransak daha güzel olabilir. çünkü iki duyurunu da okudum ve sürekli "aslında hiç yapmam ama" ile başlayıp bardağı duvara çarpmalar, tokatlamalar ya da özel hayata saygısızlıklar ile biten cümleler okudum. karşındaki kişi ne kadar şirret, kötü kalpli, saygısız ve onursuz olursa olsun, şiddete başvurarak sen de onun seviyesine inmiş olursun. zaten kızı tokatlayarak bir kere kötü oldun. onu evden atmamak seni daha iyi yapmaz. emin ol o sosyal çevreyle uyuyacak bir yatak bulur o kız da.
  • borek  (26.09.10 15:22:54) 
@borek: haklısın ustam, ben de suçluyum.


  • biseyler  (26.09.10 15:25:46 ~ 15:26:05) 
"chinese people don't have souls."

abi zararın neresinden dönsen kârdır. bence sen en kötü ihtimalle eski şehrine geri dönmeye bak.
  • bira sisesi kapagi  (26.09.10 15:29:23) 
geçmiş olsun. valla olan olmuş bundan sonra olacaklar önemli asıl. ben derim ki doğaçlama(kötü bir şey söylemek istemediğim için bunu söylüyorum) yaşamayı bırak. valla. adam gibi bir plan yap ve uygula, kararlı ve disiplinli ol ama bunun yanında realist ve mantıklı ol. makul olmaya çalışma.

bak bunu çok ayrı bir şekilde söylüyorum bir çözüm değil çözüme gidebilecek bir yol :) gelecekle ilgili fikirlerini planlarını gözden geçir bunu yaparken onun gelecekle ilgili fikir ve planlarını gözden geçir işte tam bunları yaparken bir odağın bundan sonraki adımının ne olacağı hakkında olsun. doğru bir şekilde karar verebilirsin bence çekinme.

bir de; baba madem bütün bunları bir film izleyip de açtın başına yaşadığın filme gülümse.
  • solfej  (26.09.10 16:41:18) 
siz kalın onu kovun.mal mısınız siz gidiyorsunuz??


  • grgn  (26.09.10 16:47:22) 
önceki duyuruyu da okumuştum. tokatı tasrip etmiyorum o ayrı. ama şu anda sinirli ve üzgün olduğun için "self destructive" bir moda girmişsin. elini ayağını kesmişsin votka falan mı içeyim diyorsun. önce bir kendine gel olan oldu. kafanı bulandırmak bu durumu daha iyi bir yere mi taşıyacak zannediyorsun? sarhoş olsan, şu ana kadar verdiğin kararlardan daha iyi bir karar mı alacaksın sence? ayrıca 3 aydır tanıdığın kız için nasıl bir cesaretle okul değiştirip aynı eve çıktın? donuna kadar almadığına şükret, gerçi pek farkın yok şu anda. önüne ilk gelen insana bu kadar çabuk güvenmeni, herkesi kendin gibi zannetmeni de daha önce yaşadıklarınla ilişkilendirdim.
ama sakın dibe vurdum diye düşünme. aksine artık her şeyin yoluna gireceği bir yol ayrımına girmişsin. en azından artık onun düzelmesini beklemiyorsun. her işte bir hayır vardır derler ya, bence o mesajları görmen bu ilişkide başına gelen en iyi şey olmuş.

hemen evine dön malına sahip çık. belki kız intikam duygularıyla atıyorum laptopunu alıp da gidebilir. kıyafetlerini çöpe atar ne biliyim hatun pek dengeli bir insan değil.
  • uche  (26.09.10 16:51:43) 
1. Kız polis çağırıp sizi mahkemeye verirse hayatınız kararır yaban ellerde. Vurmakla çok büyük bir hata yapmışsınız.
2. Sakın gitmeyin bir yere. Siz gidince "ne delikanlı adammış, zaten asil bir Türkten de bu beklenirdi, tam bir şövalye" demeyecek o hanımkız. Şimdiye kadar yaptığınız büyük aptallıklara belki en büyüğünü eklemiş olacaksınız.
3. Siz tam bir Türk erkeğisiniz, gavur kızlarıyla takılmayın bir daha. Oraya yeni gelmiş, henüz bozulmamış bir Türk kızı bulun.
4. Arkadaş edinmekten korkmayın, başka kimsem yok da ne demek. Okulda yeni arkadaşlar edinirsiniz. Sonra bu kızı atıp onlardan birini ev arkadaşı olarak alırsınız.
5. Bir kevaşe yüzünden normal kızlardan soğumayın.
6. Cebinizde Türk konsolosluğunun numarasını taşıyın. Dövdüğünüz için hapse girerseniz ararsınız.
  • sourlemonade  (26.09.10 17:30:56) 
iki duyuruyu da okudum da; oha ! ben size talibim.

iyi olanı yapmışsınız diğer duyurunuzda da biri yazmış kendinize olan saygınızı kaybetmele ilgili bi şeyler ona katılıyorum.
  • ksl  (26.09.10 19:00:16) 
aman yapmayın gidin evinize. bir de bu kıza merhamet mi göstereceksiniz? bakın birsürü arkadaşı da varmış, mail de atmışlar. git onda kal lan deyin, siktir edin.


  • gebere jackson  (26.09.10 19:01:01) 
ya hala bu kızla uğraştığına inanamıyorum. paşalar gibi kullanıyor kız seni. siktiri çek ayrıl kurtul o evden uzaklaş. yok o çıksın inat et bilmem ne. zamanına parana vs de mi acımıyorsun. yine ayrılmıycaksın bence. (kırıcı olduysam affola)


  • girl in a coma  (26.09.10 19:24:06 ~ 19:24:40) 
Valla iki yazınıda büyük bir dikkatle okudum öncelikle belirteyim süper yazıyorsun ve başına gelenler ilgi çekici daha fazla yaz 3.yazınıda bekliyorum haberin olsun hatta orada olduğun sürece yaz sen daha senin başına bu akılla kimbilir neler gelir değerli kardeşim lütfen aklını kullan mantığını ön planda tut ruhunu elin yabancısında satma tek yaşa yanlız kal bak bizler buradayız yanındayız dayanırsın ama bu gibi tiplerle sonun ne olur bilemem sen sadece okumana bak dön gel evine rahat bir nefes al birde nerelisin merak ettim...


  • zekicalik  (26.09.10 21:25:38) 
birinin size fena ahı tutmuş bence, artık iyice buna inanmaya başladım.


  • be forever young  (26.09.10 21:47:56) 
@zekicalik: baba tarafından istanbul karagümrüklü'yüm, dedemin dedesi bile fatihliymiş. annemin tarafı avusturya'dan göçmüş, almanlar. çok akrabamız hala orada. çoğunu tanımıyorum bile.

@be forever young: var öyle biri, teoride ayıp ettiğim. eski kız arkadaşımdan bir çocuk aldırdık. ciddi bir ilişki değildi, öylesineydi. ikimizde biliyorduk. ilişki bittikten sonra hamile olduğunu söyledi. teoride ayıp etmedim aslında, masrafları falan karşıladım ama vicdan azabının da etkisiyle nasıl olduğunu arayıp hiç sormadım olaydan sonra. sormak için telefonu çok elime aldım ama yapamadım. o da bi kere bile beni aramadı ya beklemiş olabilir. ah etse de haklıdır.
  • biseyler  (26.09.10 22:01:14 ~ 22:39:52) 
abi var mı bir gelişme? çok heyecanlı :D


  • zaz  (26.09.10 23:52:54) 
@zaz: gelişme şu ki, gitmedim ve kendisine defolup gitmesini yoksa sadece bir haftalığına diğer odada kalmasını söyledim. odasına gitti. bi süre sonra hiçbir şey olmamış gibi geldi sarıldı ve gitti, bişey yapmadım. meğer durum farklıymış. 10 dakika sonra gelip ödevine yardım etmemi rica etti, bir-iki sorup yaptıktan sonra "kalanını yapmıcam, beni yalnız bırak" dedim ve gitti.

sonra bi daha geldi, "dokunmanı özledim" falan dedi. kaale almadım, biraz bekledi ve yine gitti.

az önce de hiçbir şey olmamış gibi gelip yatağıma yatıp uyumaya başladı ve "beni 30 dakika sonra kaldırır mısın" dedi, cevap vermedim. şimdi ben gidip içeride yatıcam, ne hali varsa görsün.
  • biseyler  (27.09.10 00:02:41 ~ 00:10:32) 
sinirden çatlamıyor musun? :) allah sabır versin kardeşim.


  • zaz  (27.09.10 00:13:09) 
@zaz: çatlamak ne kelime hoca, hafif kalır. üç duble cin, bi şişe vodka, bi de bira içtim kendimi kontrol etmek için. hala sarhoş değilim ve sinirden elim ayağım titriyor. sabır imtihanı olarak görüyorum bunu.


  • biseyler  (27.09.10 00:22:39) 
vazgeçebiliyorsan sal gitsin.


  • zaz  (27.09.10 00:35:28) 
"10 dakika sonra gelip ödevine yardım etmemi rica etti, bir-iki sorup yaptıktan sonra..."

Bu laftan sonra size edecek laf kalmadı. Anladım, kız güzel de ne kadar güzel yahu! Bu yazının üçüncüsünü de göreceğiz sanırım (kızı öldürmezseniz).
  • sourlemonade  (27.09.10 01:10:51) 
@cosmicstring: günaydın ustam. :) yazının üçüncüsü olursa şayet muhtemelen gidişi ile ilgili olur. eğer o süreci normal geçirebilirsek olmayabilir de.


  • biseyler  (27.09.10 08:26:07) 
hocam çinli demişin ama bu.. bu bambaşkaymış.

gene tepen atar da evden gitmeye kalkarsın diye uyarma ihtiyacı hissettim. git de evde kafa güzel yapan şeylerle takılsınlar he mi?!

hele yüzsüzce ödev yaptırmak nedir yahu. hocam, bitmiş artık kendini de bitirme.
  • unbeknown the black  (27.09.10 10:05:09) 
daha önceki duyuruyu da okumuştum ama bi şey yazmamıştım. bunu da okudum ve artık kafadan uydurduğunu düşünüyorum tüm bunları ciddi ciddi. bu kadar saf olunmaz çünkü. eğer gerçekse de şimdi yazacağım şey için kusura bakma ama salak mısın yahu? hala ödevine mi yardım ediyorsun ya da hala orada kalmasına, sarılmasına falan mı müsaade ediyorsun? istemiyorum demek bu kadar zor olmamalı. zaten iraden kuvvetli değil gibi, 1 hafta daha kalırsa bu hatun yine barışmanın bi yolunu bulur nasılsa. seni yine kullanmaya devam eder, yaşar gidersiniz öyle. müstahak dicem ayıp olacak. kaç aydır oradasınız bilmiyorum ama en azından okuldan insanlarla muhabbet kurun, bu kadar zor bi şey değil. takılmışsınız salağın birine hayret bişey valla. okuldaki panoya ilan verip ordaki öğrecilerden biriyle eve çıkın en olmadı ev onunsa falan. böylece çevrenizde olmuş olur biraz. neyse sinirlendim bana noluyorsa..


  • inkey  (27.09.10 10:45:35) 
eğer şimdi siktiri çekmezsen iki güne barışırsın sen bu kızla. sinirin yatışmış, iki yanına gelince yumuşamışsın gibi. ben olsam bir saniye duramam yanında suratına bakamam. yazık günah bu kadar kullandırtma kendini.


  • uche  (28.09.10 21:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.