[]

bu hatunun niyeti ne ?

yaklasik 4-5 gün oldu biz tanisali. kiz 28 yasinda ben 20. derslerde (bütün derslerimiz ortak) genelde yanyana oturuyoz, eger ders ilgimizi çekmezse bol bol sohbet ediyoz.

genelde muhabbetleri o baslatiyor. espriler de yapiyor. benimle konusurken veya beni dinlerken gözlerimin içine bakiyor. esprilerime gözlerimin içine bakarak gülüyor. 4 kisilik bir arkadas grubumuz var, tek erkek benim. grubun diger iki kiziyla bile benimle oldugu kadar samimi degil. oysa onlarla benden önce tanisti.

esas kizla ortak noktamiz pek fazla degil. hatta bunu farkettik ve arada bir esprisini yapiyoruz. yani ortak noktamiz çiktiginda kiz bi deftere tarihi falan not ediyo. su an 8-9 oldu sanirim ortak nokta sayisi. bu sayiyi yükseltme çabasi içinde gibiyiz ikimiz de. bir ortak noktamiz çiktiginda seviniyoz, gülüsüyoz falan.

dün saat 16:00'da, okul yeni ders programini internet sitesinde yayinlayacakti ve derslerimiz 15:20'de bitiyodu. bana "benim evde internet yok, 40 dakika okulda beklemeliyim uff" gibi bi sey dedi. ben de grubumuzdaki iki kizi kastederek "e biri programa bakip sana sms olarak yollasin" dedim. çünkü onlarda hatunun numarasi var bende yoktu. ardindan hemen "istersen ben sana yollarim" dedim. o da "tamam o zaman bana yolla, iste numaram bu" dedi ve numarasini verdi.

ondan sonra derslerde bana sorular sormaya basladi. "türkiye'nin neresinden geliyosun? al su kagidi bana türkiye'nin haritasini çiz ve nereden geldigini isaretle" falan dedi. (kiz belçikali ve olay belçika'da gerçeklesiyor). "sen bilmezsin" falan dedim. o da "olsun anlat hadi seni dinliyorum" dedi.

bir keresinde dörtlü grup olarak okulun kafesindeydik ve sohbet ediyoduk. en sevdigi filmi utancindan söyleyemedi israrlarima ragmen.(bu film olayina tekrar gelcem) ondan sonra yine cafede ben kendisiyle ilgili kötü bi espri yapinca beni azarladi. 5 dk sonra özür diledim ve o da "ben özür dilerim. sorun bende" gibi bi sey dedi.

neyse dün aksam oldu ben ona programi sms'le yolladim. sadece programi ve "kib" yazdim. fazla uzatmadim yani sms'i. o da cevabinda program için tesekkür etti ve EN SEVDIGI FILMI SÖYLEDI (sense & sensibility miş).
ben de tekrar cevap yazdim "düsüncelerimi mi okuyosun? ben de tam en sevdigin filmi merak ediyodum" yazdim. o da cevap olarak "düsüncelerini okumam imkansiz. yoksa her sey çok daha kolay olurdu." yazmis. 5 dk sonra hiç anlamadigim tuhaf felsefi bi cümle yazmis. ben cevap yazmadim. cevap yazmadigim için bu sabah bana tekrar sms atti "15 hours without exchanging a word... how the hell is that possible? ..... no... i'm just joking ;)" diye. görülen o ki benden cevap beklemis.

bu kadar olumlu seyler var. ama bazi konularda anlasamiyoruz ve aramiz arada bir 5 dakikaligina limoni oluyor (+ cafedeki işittigim azar). dedim ya ortak noktamiz pek çok degil. ama bozustuktan az bi süre sonra tekrar barisip esprilesiyoruz falan.

soru : ortak yönlerimizle çok uzagiz, ama davranislarimizla birbirimize çok yakin ve samimiyiz. yani iki farkli dünyanin insanlari oldugumuz halde aramizdan su sizmiyor. bu durumda benden 8 yas buyuk bi hatunun bana yazmasi mümkün mü sizce ?

(bkz: özêd geçemedi)

 
mümkün


  • dambil  (26.09.10 00:47:39) 
yazmis lakin belli ki dengesiz azicik hatun. Yani en azindan bastan dengesiz oldugunu gosteren bir hatun :)
iki kisinin birbirini begenmesi icin illa ortak yönlere ihtiyaci yoktur, öyle gelisir sadece(yani tabi cesitli sebepler olur destekleyen). Lakin ortak yön yoksa uzun vadede uzucu olabilir. Kisa vadede keyifli de olur.

  • natnan  (26.09.10 00:53:53) 
siz erkekler yani artık böylesine kör göze parmak şeklindeki göndermeleri bile mi anlayamıyorsunuz yahu? =) "mümkün mü?"sü mü kalmış..


  • vercingetorix  (26.09.10 00:56:50) 
yaşı çok kafana takma eger vakit gecirmekten keyif aliosan ki aliosun gibi görünüo ve araniz limoni oldugundada düzeltmeye calistigini düsünürsek seninde bazi düsüncelerin var ona karsi denemekten bi kaybın olmicagi kanaatindeyim


  • berginyonbaenre  (26.09.10 00:58:42) 
Hatun senden 8 yaş büyükse bence cinsel olarak bişeyler bekliyor yani o manada hoşuna gitmişsindir.Bence bir yokla eve falan davet et yada öpmeye çalış birşeyler dene yani belkide seninle oynamak istiyor....


  • Kierkegaard  (26.09.10 01:03:16) 
alenen yazmış işte daha neyi soruyosun :) 8 yaş falanda seninle ilgili, görülen sende denemeye değer der gibi duruyosun, bak keyfine işte. ha diyosanki nedir olayı nacizane erkek kadın en azından yaşıt olsun değilse hatun daha genç olsun diyenindenim. ama boşver 20 yaşında evlenecek değilsin ya, iyidir iyi ;)


  • thy serpent  (26.09.10 01:06:13) 
hayır kız yazmamış.
sadece arkadaş olmak istiyor. hemen gelin güvey olup gaza gelmeyin.

  • kayranin kedisi  (26.09.10 01:14:29) 
siz çıkıyorsunuz sen farkında değilsin.


  • north of saturn  (26.09.10 01:23:32) 
bence sen de hafiften yazmaya başla ve tepkisine bak. hoşlanıyorsa zaten daha da yakınlaşacaktır. bi de içkiliyken falan öpmeye kalkma, o an öpüp ertesi gün hiç bişey olmamış gibi davranabilir, napıcaksan adam akıllı konuşup yap.


  • meriadoc  (26.09.10 01:34:07) 
kız felaket yazıyo olm sana...

gideri varsa ne ala.. 8 yaş fazla değil. ama uzun ömürlü olur mu bilemem.

zamanın insanı nerelere sürükleyeceği hiç belli değil.

akışına bırak..
  • beni boyle sev seveceksen  (26.09.10 01:41:42) 
o "hiç anlamadigim tuhaf felsefi bi cümle" 'nin ne olduğunu öğrendin mi? cevap orda saklı bence. bir de;

(bkz: abi seviyorsan git konuş bence)
  • solfej  (26.09.10 01:43:34) 
28 yaşında ise bu gayet iyi, olgundur; falan diyeceğim ancak hatun biraz dengesiz gibi, halbuki ecnebi hatunlar daha dengelidir, türk kızı gibi olmaz. ayağını denk al, ona göre kararını ver. dengeyi koruyabilecek gibi olursa ne ala. ha hoş, senden beklediğini alamadığı için dengesizdir belki de.

ha bi de, hatun ecnebiyse "kib" falan yazma bence. anlamamış kızmıştır belki. sonra niye dengesiz. peh! pardon, öeh!
  • alexander the one point five  (26.09.10 02:03:40) 
mümkün. olmuş olmuşşş


  • Gandi Kemal  (26.09.10 02:04:09) 
götür... yarasın...

ulan şu duyuru'yu ne hale getirdiniz. allah cezanızı vermesin.
  • cruor  (26.09.10 02:09:45) 
ders notları olsun kopya olsun zorluk cıkarma diye ayak yapıpyor. ha bunu kullanarak bir kısa sureli ilişkiye adım atabilirsin. sana kalmıs.


  • bryan fury  (26.09.10 04:15:22) 
@kedislike
sen iyi vakit geçiriyorsan gerisi hikaye, canın o an ne yapmak istiyorsa onu yap, zaten olaylar buna müsait gibi gözüküyor anlattıklarından.

@bryan
ahahahah
konunun benimle alakası bile yok ama gece gece içime kurt düşürdün, off sıkıntı bastı yeminlen.
  • sekox  (26.09.10 04:41:52 ~ 04:42:44) 
götür bea..
çuçulara dikala;)

  • musicsen  (26.09.10 06:31:42) 
arkadaş, senin niyetin ne asıl?
kızın da dengesiz olduğu falan yok büyük ihtimalle, dengesini sen bozmuşsun. kör göze parmak gördüm de böylesini az gördüm.

tekrar soruyorum, senin niyetin ne??

elinin tutulası, yanağının mıncırılası geldiğinde hala espri yapıyorsan tabi ki limonileşecek anlık olarak.

"aramızdan su sızmıyor" diyebileceğin kalitede bir insansa (senin kafadan "iyi biri" olduğun varsayımıyla) kızın dengesini daha fazla bozma bence. buradaki manyaklar (manyaklaştırılmışlar) tüm galaksiye yeter zira.

kib.
  • unbeknown the black  (26.09.10 09:05:37) 
büyük ihtimalle kız bu kadar açık davranmasına rağmen senden beklediği tepkiyi almadığı için arada azarlanmalar yaşıyorsun.

nacizane fikrimdir, bayanlardan teyit alınması salık verilir.
  • terp  (26.09.10 10:00:02) 
ha bi de belçika bölünüyo diyolla, elini çabuk tut!


  • terp  (26.09.10 10:01:34) 
sakın kız bana yazdı diye sarkmaya falan kalkma bok edersin her şeyi. çok sevimli bir flört içindesiniz gibi görünüyor yazdıkların eksiksizse eğer. yanyana durduğunuzda abla kardeş gibi görünmüyorsanız isterse 20 yaş büyük olsun senden, kısa veya uzun vadeli bir birliktelik yaşayabilirsiniz bence. bir süre daha böyle devam edip yoklarsın sonra da adını koyarsınız işte, denemenin kime zararı var?


  • robin crusoe  (26.09.10 13:08:43 ~ 13:09:32) 
Sen kızı pek beğenmiyosun belli ki şimdiye kadar kıpırdamamışsın. Bence bi bahaneyle evine çağır, yalnız kalın, herşey o zaman ortaya çıkar, tecrübeyle sabittir :)


  • samterk  (26.09.10 13:10:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.