[]

bi adam apartman önünde neden saatlerce bekler?

sabah baktım camdan aşağıda duruyordu öyle sigara filan içiyordu genç gibi bi adam böyle üniversiteli tipi var. sonra akşama doğru markete gittim yine gördüm biraz ilerde apartmanın önünde. şimdi(4 saat oldu rahat) hala orda. kıyafet filan aynıydı bütün gün. aklım almıyor bi insan niye bekleyebilir ki saatlerce? inip sorucam olmadı bildiğin çatlamak üzereyim meraktan.

edit: baktım bidaha kapıcı katındaki adamla konuşuyor camdan telefondan birilerini arıyor filan acıdım lan sabahtan bekliyo adam. inip yardım edesim var çok fena ama meraklı komuşu kafasında da olmak istemiyorum bi yandan. ne yapsam duyuru? bildiğin dert ettim adamı kendime.


 
kız meselesidir. ama ben olsam çoooktaaan polise sölediydim tanımadığın ve rahatsız olduğun adamları polise bildir. gelsin dürtsün bir.


  • rentts  (25.09.10 21:14:26) 
çok dehşet bir kavga, yada aldatılma paranoyasından dolayı apartmandaki olası kız arkadaşı beklemek?


  • kopek  (25.09.10 21:14:35) 
yok ya rahatsız olmuyorum da sabahtan beri oturuyor adam tek başına ben olsam ölmüştüm sıkıntıdan onu şeyaptım biraz.


  • cagdassalur  (25.09.10 21:18:25) 
call 911

şaka maka polisi ara rahatsız oluyorum falan de.
  • wessago  (25.09.10 21:18:59) 
Benim de beklemişliğim vardır ortalama 3 saat kadar. zaten minimum 20 dakika bekliyorum eve girebilmek için. Pek normal olmasa da polislik durum değildir bence. Yoksa kabak gibi niye bekleyelim dimi?


  • cnky  (25.09.10 21:19:00) 
üşenmedim indim sordum kapıcıya onların damadıymış isviçreden gelmiş de evdekilerin hazırlanmasını bekliyomuş sabah ve benim dışarı çıktığım zaman. denk gelmişim ben hep yani. boyum uzadı.


  • cagdassalur  (25.09.10 21:37:42) 
nasıl gidip sormak buraya yazmaktan kolaymıymış?


  • mahsunkul  (25.09.10 21:54:43) 
valla benim öğrenci evinde anahtarım yoktu. önce giriş kapısı açılsın diye bi komşunun dışarı çıkmasını beklerdim. o kapı açıldığında kapıyı yakalar içeri girerdim. sonra paspasın altındaki kaşık ile kendi kapımı açardım. komşunun ziline bas demeyin, bıkmışlardı.

bi otomatiğe bas bari . sevaptır.
  • ykyt  (25.09.10 22:03:20) 
@rahmi pinkfloydoglu hayır.


  • cagdassalur  (25.09.10 22:43:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.