[]

ben gerçekten salak mıyım?

şimdi şöyle, 10 ay önce ayrıldığım bir kız arkadaşım var, yaklaşık 1,5 senedir beraberdik, ayrılma sebebimiz ufak bir problem, aslında ben o problemi ayrılmak için bahane olarak kullandım, şöyle; ben evlenmeyi düşünmüyorum, birlikte olmadan önce de düşünmüyordum ve o da biliyordu, yaşı itibariyle ve ailesinin de bu konu da biraz tutucu olması sebebiyle benimle zaman kaybettiğini düşünüyordum, çok seviyordum, ama benimle mutsuz olacağını biliyordum, ve ufak problemi onu kendimden uzaklaştırmak için bahane olarak kullandım ve ayrıldık. sürekli onu düşünüyordum, çok özlüyordum ama onun benden kopup evleneceği biriyle birlikte olması için aramıyordum. bir zaman sonra ara sıra konuşmaya başladık, ama normal konuşmalardı, hiç ileriye gitmedi, ta ki ben bi gün ipimi koparana kadar, ona sarılıp uyumayı çok özlediğimi söyledim, daha doğrusu mesaj attım, o da, ayrılma sebebibimizin sevgi olmadığını, benim evlenmeyi düşünmeyişimi kastederek başka bir sebep olduğu söyledi ve bunun değişip değişmediğini sordu, son bir kez şans veriyor gibiydi ama ben yine yok dedim, beni çok sevdiğini ama tekrar yalnız kalmak istemediğini söyledi, ben sadece haklısın diyebildim, bir hafta sonra naber nasılsın gibi bir mesaj attım, bana 3 gündür biriyle birlikte olduğunu ve bunu bilmem gerektiğini düşündüğü söyledi. ben mutluluklar diledim. uzun bir süre görüşmedik, sadece 1 kere yine naber nasılsın gibi mailleştik, şimdi ortak bir arkadaşdan, o zaman birlikte olduğunu söylediği kişiyle 2 hafta sonra nişanlanacağını öğrendim. içim acıyor ama bişey yapamıyorum. düşünüyorum, ondan ayrılsa, ben evlenmek istiyor muyum, cevap veremiyorum. onu sevdiğim için onu mutluluğuyla başbaşa mı bırakmalıyım, yoksa gidip mücadele mi etmeliyim? mücadele edip onu kazansam sonunu isteyip istemediğimi bilmiyorum, bu durumda onun mutluluğunu bozma hakkına sahip değilim diye düşünüyorum. soruyorum size, ben ne yapmalıyım?




 
evet.
kız sana geldikçe itmişsin kızı.

  • jameskeenan  (20.09.10 23:25:22) 
abi ne evliliği allasen. salak malak degilsin. barizkarpuz kabugu atmıs onune sen de dişlemişin. bırak o karpuz kabugunu. karpuz almaya bak.


  • bryan fury  (20.09.10 23:26:06 ~ 23:27:05) 
tam nişanlandakları zaman nikah salonuna gir ve itiraz ediyorum hakim bey diye bagır.


  • wessago  (20.09.10 23:40:04) 
hakim bey dersen sallamaz ama seni memur bey de. :/


  • jameskeenan  (20.09.10 23:43:12) 
hak etmişsin. unut, başka napıcaksın?


  • peki  (20.09.10 23:43:20) 
bence sen kendinden emin olmadığın sürece bırak bari o mutlu olsun kafanda kuruyorsun zaten zor geliyorda demişsin ama demekki sen hazır değilsin e bu kızda başka bir durumda seninle birlikte olamayacak,ya evleneceksin yada hiç sen doğru olanı yapmışsın bırak kiminle nişanlanıyorsa nişanlansın insan sadece kendini hazır hissettiği zaman böylesine şeylere kalkışmalı o hazır sen değilsin?


  • copten camurdan adam  (21.09.10 00:02:15) 
bu soruyu; "ben kendimden eminim sizce bu saatten sonra durum değişir mi" falan diye sorsaydın cevap verilebilirdi. ama önce senin kendine vermen gereken bir cevap var, o olumlu olursa, hiç bir şey durdurmasın seni. yok şüphen varsa (sonrası için) hiç bir şey harekete geçirmesin seni.


  • adıgüzel  (21.09.10 00:07:15) 
ona tekrar sahip olsan, tekrar ayrılırsın. Bırak kız mutluysa evlensin, nişanlansın. ondan ayrılsa ben evlenmek istiyor muyum gibi sözler yanlış misal. bırakın efem.


  • Scruffy  (21.09.10 00:07:35) 
salaklık değil de bencillik. kız amacını koymuş, sen de bana uymuyo deyip gitmişsin. şimdi kız kendi amacına uygun davranıyo gidip niye yine aklını bulandıracaksın?madem evlenmeyeceksin yine?(evlenme taraftarı değilim, sadece kızn gözüyle bakıyorum) türk filminde değilseniz normal seyri kızın mutlu mutlu gidip evlenmesidir.


  • kanuniye  (21.09.10 00:38:38) 
evlilik çok büyük bi tabu ülkemizde. sevenleri bile ayırıyo şekil 1-a'daki gibi.

sana tavsiyem ikinizin de beklentileri farklı olduğu için uğraşma artık, çünkü o evlenirse mutlu olacak sen ise böyle bişeyi düşünmüyosun bile.
  • everyone looks so good from here  (21.09.10 09:16:09) 
evet haklısınız, adam değilim ben. aslında yazarım bu arada ama utandığımdan bu nicki kullandım. hepiniz sağolsun cevap verdiğiniz için.


  • aslında  (21.09.10 20:17:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.