[]

Pink Floyd

Bir klipleri vardi, kamera doga alanlarinin uzerinden ucuyordu surekli? hangi sarkiydi?




 
learning to fly olabilir mi?


  • nooneatall  (13.12.07 20:24:35) 
high hopes olabilir mi acaba?

www.youtube.com
  • deckard  (13.12.07 20:29:11) 
upuzun pelerinler varsa high hopes'dur.


  • darknum  (13.12.07 22:00:24) 
başka bi ayrıntı yok mu? the wall filminden ya da pompeii konserinden bir sahne mi acaba?

ya da herhangi bir filmle senkronize edilmiş bi şarkıları da olabilir. youtube'da o tür videolardan çok var.
  • nihilanth  (13.12.07 22:06:08) 
yok onlar degil. aslinda pink floyd oldugu konusunda israr eden ablam. bana ise daft punk ya da chemical brothers gibi geliyor. sarkiyi hic hatirlamiyorum, sadece klip doga goruntusuyle doluydu, surekli ilerleyen bir kamera, baska hicbir goruntu (insan vs) yoktu.


  • turkish tekila  (13.12.07 23:21:00) 
pink floyd şarkısına benziyor olmasına rağmen kesinlikle pink floyd değildi diyorsanız, the orb olma olasılığı mevcut, zira birkaç pink floyd şarkısına remix yapmıştı orb (hangileriydi yav)


  • kimi raikkonen  (13.12.07 23:56:24) 
ayrıca emin olmasam da -zira hayal meyal hatırlar gibiyim- take it back'in klibi de sanki öyle uçmalı muçmalıydı


  • kimi raikkonen  (13.12.07 23:57:50) 
olmayabilir, ama;
1970 de KQEDtv performansında o dediğiniz doğa görüntüleri mevcuttu, zaten atom heart mother 20küsür dakikalık bir şarkı olduğu için ilk 5-10dakikası sadece kuşbakışı doğa idi. yine aynı videodan green is the colour ve yanılmıyorsam grantchester meadows şarkılarında da doğa görüntüleri kullanılmıştı.
bir deneyin isterseniz bunu;
www.youtube.com

ha bir de insanların senkronize ettiği 2001 a space odyssey filmi ile harmanlanmış bir echoes videosu var, onda da doğa alanları üzerinden uçuyordu... biraz daha hatırlayabilirseniz şıp diye çıkma olasılığı yüksek gibi...
  • twang  (14.12.07 02:01:22) 
ablam take it back oldugunu soyluyor ama ben insan goruntuleri oldugunu hatirlayamiyorum. sanki sadece atom heart mother ve take it back'teki ucan kamera goruntuleriyle yapilmis bir klipti. yaniliyor da olabilirim gerci.


  • turkish tekila  (14.12.07 08:57:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.