[]

Turk erkeklerinde IKTIDARSIZLIK yaygin midir?

3 kere evlilik yapip, 2 sinden iktidarsizlik sebebiyle ayrilmis bu ablamizi gorunce turk erkeklerinde bu rahatsizligin yayginligini merak ettim

video.milliyet.com.tr

Genetik midir, biz de benzer riski tasiyor muyuz? Onlem almak icin neler yapmaliyiz?
yazan: bilincli ve endiseli turk genci.

ihtiyarlik ile gençlik diyerek,
su hayati ikiye böldürme!
ey büyükten de büyük allahim,
benden evvel kusumu öldürme!

 
erken boşalan , ortalamadan küçük penisli bir milletiz.


  • wessago  (18.09.10 10:28:19) 
bence türk erkeklerinin büyük bir çoğunluğu partnerini hiçbir zaman boşaltamıyor.


  • saykodeli  (18.09.10 10:39:25) 
40 üstü erkeklerin bir kısmı öyle oluyor. dengesiz beslenme, sigara, hede hödö.


  • hereisnopeace  (18.09.10 10:47:31) 
o zaman ben turk milletinden degilim lan,

ayrica, madem buyuk cogunlugu partnerini bosaltamiyor neden kadinlar bu kadar istekli ? sadece e. arkadasi mutlu olsun diye mi iliskiye giriyorlar?
  • kreider  (18.09.10 11:55:20) 
türk kadınlarının maşallah ordu gibi bir görev bilinciyle konuya yaklaşımları takdire şayan. video'daki kadının "Kocalık vazifesi" diye tabir ettiği "ben yemek yapıcam sen de beni sikicen" gibi görev dağılımına dayalı yaklaşımını Türk kadınlarına genellersek bunun erkekler üzerinde bir psikojik baskı ve karılarına karşı isteksizlik olarak geri dönebileceğini savunabiliriz sanırım. zira ötmüyor dediğin kuşun sekreterle metresle şakıdığı da oluyor. bi de viegra diye bir şey yaptılar. 21. yy da ne iktidarsızlığı kardeşim.


  • götümüze girebilir netekim  (18.09.10 13:11:00) 
genel sorunlar olarak gençlerde erken boşalma ileriki yaşlarda da sigara ve alkol yüzünden sertleşememe sorunu görünüyor. ne kadar yaygın olduğunu bilmek çok zor ama dikkat çekici bir oranda oldu belli.


  • jamesjersey  (18.09.10 13:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.