[]

mala anlatır gibi adres tarifi istiyorum:)

beşiktaştan cevahir alışveriş ve eğlence merkezi'ne nasıl gidebilirim?nerden neye binmeli nerde inmeliyim?




 
Vapur iskelesinin oradaki duraklardan 30M'ye bin, yok ona binmicem dersen, üstünde "Mecidiyeköy" yazan her otobüse binebilirsin. Binerken ben Cevahir'de incem, bana haber verebilir misiniz dersiniz.


  • 3200  (17.09.10 09:55:16) 
Bir yol daha var: Alkım kitabevinin önündeki dolmuşlara bin Taksim'e çık. Taksim'den metroya bin, Mecidiyeköy durağında in, metronun içinden Cevahir'e bağlantı var.


  • 3200  (17.09.10 09:56:30) 
ilk cevap en mantıklısı...


  • Nesrin.Yolcu  (17.09.10 10:51:43) 
ikinci cevap en az yürüteni.


  • insensitive  (17.09.10 11:24:48) 
Taksi tutup "Cevahir'e gidiyoruz" diyebilirsin.


  • long live rock n roll  (17.09.10 11:56:45) 
30a ya da binebilirsin. ininci biraz yürürsün.


  • jameskeenan  (17.09.10 11:57:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.