[]

Ruh sıkıntısı..iç bulamacı

Yahu kardeşim kendime gelemiyorum bir türlü. Metabolizmam yamuldu. Biolojik saatimin teli koptu, toparlayamıyorum bir türlü. Afakanlar basıyor, içim sıkılıyor. Hiçbirşeye adapte olamıyorum. Üstüne üstlük zevkte alamıyorum. Ne muhabbetten, ne gezmekten ne de bana umut verebilecek birşeyden..Öyle sıkılmışım ki öyle içim kapanık ki anlatamam. Nasıl etsem napsam bilmiyorum. Motivasyon bir yere kadar söküyor..ilk yarım saat..

Sonrasında yine aynı moda giriyorum. Kafam karışıyor bazı nedenlerden dolayı ve sürekli düşüncelerim bu noktalara sabitleniyor. Bir kitabın tek bir sayfasını 10 defa okuyabilecek ve ancak 10.sunda anlayabilecek kıvamdayım. Hani vursam duvara kırarım dağıtırım hissi ile kedi pıslasa kalbim kırılır modundayım. Maniğim depresifim farkındayım ama mutlu değilim. Hepsini çözerim falan filan sökmüyor. Konuşmak, tartışmak birşeyleri çözmeye çalışmak da işe yaramıyor. Travmatik halde değilim ama bütün kapılardan biraz da uzaktayım. Maddi sıkıntı yok. Manevi sıkıntı yok, peki nedir bunun adı?

Şımardığımdan bunalım da takılmıyorum ama tümgün Hans zimmer-time dinleyip bütün enerjimi tüketip uyuyasım geliyor. kalktığımda ise o kadar bunalıyorum ki kaç hafta önce bırakmam gereken sigarayı bile tek tek yakıyorum. Tamam hayatımda bazı olaylar ve hiç takmıyorum desemde fena halde kafamın takıldığı bazı özel şahıslar var ama bu kadar bana etki edeceğini sanmıyorum bu durumun. Özellikle de fena halde ayıkken. İçmek muhabbet etmek falan da istemiyorum yahu..İçince daha bir pişman oluyorum. yediğim zamanda pişman oluyorum ki artık sadece hafif hafif yemeği tercih ediyorum. Bugün cuma. Ulan herkes eğlenecek ben darallardayım. Lanet olsun diyorum bir taraftan. Nasıl bir sıkıntıdır bu. Ruh bunalımı fiziksel olarak olumlu etkiliyor beni ancak düşünceler çorba olunca içinden çıkılmaz hale geliyor..

Napmak lazım ne etmek lazım bilmiyorum. Yorum da beklemiyorum ama içim bulanıyor be duyuru..oh açıldım azıcık..

Edit: yeniden kapandım..:(

 
Ben bunaldığım zaman spor yaparım, işe yarar genelde.


  • hophophoba  (17.09.10 09:03:43) 
kendi sikintilarini unutturmasi icin buyuk sorumluluklar al. baskalarinin derdiyle yan biraz.


  • nawres  (17.09.10 10:29:54) 
spora ben de katılıyorum. bunaldığın zaman hans zimmer'larını telefonuna, mp3player'ına falan at, çık şöyle bir 40-45 dakika koş (ya da yürü). ne sıkıntı kalır ne stres.


  • mistiqkedi  (17.09.10 11:52:11) 
eski usül çizgi film seyret. tom ve jeri gibi.


  • muppet  (17.09.10 13:02:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.