[]

ufak bi sorun ama capssız

selamlar ve merhabalar. arkadaşlar hayallerimi süsleyen hatun sanki favori bırakmış. gözümde tüm sempatikliği gitti. bu saçlarını arkaya topladığı zaman ortaya çıkan favorileri nasıl uygun bi dille anlatırım alsın ya da kuaförde aldırsın falan.

hani favori derken bu erkeklerde oluyo ya kulak tarafı anlamayanlar için anlatayım dedim. uygun bi dil üzmeden etmeden nasıl belli ederiz?


 
onu ben de biliyorum bir çok kadında var yapacak bir şey yok niye aldırmıyorlar emin değilim tabi.


  • esenboga  (07.09.10 17:20:32) 
abi çok kötü görüntü oluşuyo ya. uygun bi dili yok mudur bunu açıklamanın abicim ?


  • sert yerden yavas  (07.09.10 17:22:38) 
Zülüf oluyor o.

Valla alıngan biriyse ne söylersen söyle alınır. Bence "zülüflerini aldırsan daha güzel olursun" tarzı bir yaklaşım en makbulü olacaktır.
  • ataturkiye  (07.09.10 17:25:18) 
biraz alıngan birisi hocam ya. daha nazik bi yaklaşım lazım sanki.


  • sert yerden yavas  (07.09.10 17:29:22) 
çok dikkatli ol söylerken. valla ben 17'imde 20'lik bir kız'a git sakallarını kes hacı, gibilerinden bir şey söylemiştim. kız nerdeyse ağzıma sıçıyordu.


  • madagaskar  (07.09.10 17:31:13) 
bu hatunların alayı dert abicim.


  • sert yerden yavas  (07.09.10 17:36:45) 
bence onu okşar gibi yap, oralara da dokun. mesaj yerine gidecektir.


  • groove salad  (07.09.10 18:19:33) 
facebookta fake hesap aç, mesaj at


  • point guard  (07.09.10 20:47:47) 
yahu hayallerini süsleyen kadının favorisi varmışmış da soğumuşsun. ne kadar saçmaymışsın yahu? eskiden insanlar hoşlandığı kız için ne yapabilirim diye düşünüyordu, şimdilerde ise x kusurunu nasıl yokettirebilirim. fotoğrafını çek kızın, photoshopta düzelt favorisini, elizabete devam et. yuh ya.


  • sharon and hope  (08.09.10 00:35:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.