[]

htc hero'nun gideri var mı?

şu an kullandığım smartphone'dan (omnia i900) illallah ettiğim ve zaten benim olmadığı için yeni bi cihaz bakmaya başladım. htc hero aklımı çeldi. tabii gönül iphone ister ama pahalı onlar anasını satim. piyasada ne var ne yok cihaz nasıldır nasıl değildir zerre bilmediğim için sorma ihtiyacı hissettim. bu aletin gideri var mı? bu olmazsa yakın fiyatta ne tavsiye edersiniz vs. gibi şeyler. teşekkürler.




 
samsung wave de alabilirsin iphone 3gs ile muadil ozelliklere sahip ve de hesapli; hem de yumusak.


  • SevmeBeni  (04.09.10 19:58:10) 
ya şu an kullandığım telefonun ekran kalibrasyonu iğrenç ötesinin ötesinde olduğu için çıldırmak üzereyim ve bu yüzden samsung'a karşı acayip önyargılıyım. öte yandan da amoled ekranın mitiş olduğunu falan duyduydum. hakikaten güzel bi telefon mu bu wave? çıkalı epey olan htc hero'dan az da olsa daha ucuz olması da kafamı karıştırdı.


  • radioheadbanger  (04.09.10 20:10:30) 
hiç düşünmeden al derim. i phone aldın diyelim ve telefon kitlendi ne yapacaksın ne bataryası çıkar be kapanır bişi olur.Ama windows lu züper bi telefon istiyorsan alacağın htc olsun


  • cnky  (04.09.10 20:18:21) 
windows tırt aslında ondan da sıtkım sıyrıldı. wave güzel bişiye benziyo bada iyi mi acaba.


  • radioheadbanger  (04.09.10 20:25:19) 
avrupa sosyal medya fonu gibi bir odul aldi wave daha gecen haftalarda; samsung ise bununla birlikte toplam 5 tane odul aldi. donanim ozellikleri iphone 3gs ile yakin ve kimi yerlerde ise daha ustun oldugunu okumustum. ama iphone kadar uygulama destegi yoktur kendisinin.

www.samsung.com

bu da iphone ile amoled ekraninin karsilastirmasi:

www.youtube.com

edit: windows'un mobile urunlerinden uzak dur derim.
  • SevmeBeni  (04.09.10 20:25:31 ~ 20:26:48) 
htc leri kullanmadım ama öneri istiyorsan samsung galaxy s iyidir.

bende samsung galaxy s var. şimdilik iyi gidiyor ama macbook kullandıgım için senkronize sorunu yaşıyorum

android 2.1 kullanıyor yakında update i geliyor. hızlı birşey bu android hem telefonun arkasında google yazması hoşuma gidiyor.

satmayı yada iphone ile takas etmeyi düşünüyorum. selam ederim burdan
  • wessago  (04.09.10 22:31:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.