Giriş
(13)

gizli erotizm

dream vi
selamlar.arkadaşımın laptopunu kullanıyorum ve bazı ayıp sitelere girmek istiyorum. ama arkadaşım anlasın istemiyorum. google chrome kursam ordan girsem (hiç bişey indirmeden sadece fotoğraflara bakacağım) ve sonra chromeu tamamen kaldırsam iz bırakmış olur muyum?
selamlar.

arkadaşımın laptopunu kullanıyorum ve bazı ayıp sitelere girmek istiyorum. ama arkadaşım anlasın istemiyorum. google chrome kursam ordan girsem (hiç bişey indirmeden sadece fotoğraflara bakacağım) ve sonra chromeu tamamen kaldırsam iz bırakmış olur muyum?
0
dream vi
(23.08.10)
chrome u indir yeni gizli pencere aç ordan gir. pff tertemiz.
0
sarper361
(23.08.10)
Mozilla kur ve gizli tarama başlat seçeneğini seç. Tertemiz.
0
ataturkiye
(23.08.10)
ccleaner kur. iş bitince bi temizlik yap. tertemiz.
0
kibritsuyu
(23.08.10)
arkadasinizin, onceden tanimlanmis araliklarla ekran goruntusu almadigindan ya da keylogger kullanmadigindan emin misiniz peki? bu isi yapan pekcok program var.
0
dahicocuk
(23.08.10)
@dahicocuk: arkadaşım çok amatör bir bilgisayar kullanıcısıdır, sanmıyorum.
0
🌸dream vi
(23.08.10)
chrome'da ctrl + shift + n'ye bas.yeni sayfa açılacak.istediğin gibi yardır.hiç birşey farkedemezler..eğer firefox varsa toggle eklentisini indir.
0
cruex
(23.08.10)
hiçbişe kurma
mozilla da istediğini yap ardından işlerin bitince pencere üzerinde ctrl+shift+del yap tüm yerlere tik at tamam de sorun çözüldü çerez falan kalmadı nah anlar :D
0
.aylin.
(23.08.10)
diger herkesin belirttigi gibi private tab ya da private windows bu isler icin yapilmistir. ama sadece fotograflara bakmakla olmaz, video da izlemen lazim, aksi durumda kaydediliyor gecmise.
0
nawres
(23.08.10)
cd var cd var diyen adamlara dönmüşsünüz lan hepsiniz. çükünüz düşsün.

ctrl shift del chrome için de geçerli. bunu da not düşelim.
0
melankomik
(23.08.10)
bu sayılanlar sadece fotoğraflara bakarken geçerli peki ya şeytan dürtüp de video izlerseniz?

edit: @melankomik "çükünüz düşsün" güzel bi noktaya parmak basmış.
0
ksl
(23.08.10)
Google chrome veya mozilla firefox indir. Ctrl+Shift+Del e bas ve çıkan ekranda her şeye tik koyup, en altta son 1 saati sil de :D
0
janavarorion
(23.08.10)
mozilladayken ctrl+d yap entera bas :D
0
.aylin.
(23.08.10)
yalnız firefox'ta tick atıp sildikten sonra o tick'ler orada kalıyor. adam kendi de düzenli olarak temizlik yapıyorsa (adamsa yapıyordur) bu ne lan cache'ler filan niye işaretli diyebilir. ondan öncelikle nerelerde tick olduğuna bakın sonra bulduğunuz gibi bırakın.
0
dekila olmeka
(23.08.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.