[]

Bisiklet kaskı

bisiklet için kask bakıyorum.bütçem 50 tl civarı bütçem var.

1)Prowell'ler uygun gibi görünüyor sağlamlığını bilmiyorum önerirmisiniz?
2)Sizin önerebileceğiniz başka markalar varmı?

 
prowell'ler güzel kasklar, idare eder.
sirkeci'deki bisikletcilerde fiyatlar 60 civarı idi ama pazarlık yaparsan 50 ye inerler. ya da yanında jelli eldiven falan iste.

ben 1,5 sene önce aslı bisikletten almıstım 50 milyona, arkadaki sıkıstırma aparatında biraz sorun var, kasktan bir şikayetim olmadı.ben düşmedim ama aynı kaskı takan bir kişinin cok ciddi bir kazasını gördüm, işe yarar güzel bir kask imiş
  • keah  (17.08.10 23:34:06) 
ben delta bisiklet'ten geotech aldım 50-60 civarı. bizim arkadaşlarda gördüğüm kadar nazik duruşlu bi kask değil ancak iş görüyor. 2-3 kişide daha gördüm sonradan benim aldığım kaskın aynısından.

bir de tamamen emin olmadan konuşuyorum. bu kaskların hepsinin sağlamlığının birbirine eşit olduğundan bahsedilir. asıl fiyat farkını ortaya çıkaran havalandırma ve hafiflik gibi konulardır derler. öyle yazayim dedim.
  • raikkonen  (17.08.10 23:39:06) 
profesyonel değilseniz ve ağırlığa çok önem vermiyorsanız delta bisikletteki geotech kaskı önerebilirim. çok pahalı değildir sizin aralığınıza uygun. "bu ne böyle armut gibi takmam bunu" demediğiniz sürece markası olan tüm kaskları alabilirsiniz bence.


  • azeriturku  (17.08.10 23:48:16) 
iki yanından tutup esneme payı ne kadar ona bakın çok fazla esniyorsa kafanızda biyere çarptığında kaskın içinde esnek bir kayısı olarak ikamet edebilir. haliyle orta karar hem çok esnemeyen CE onaylı bir kask bakınız.


  • fukka  (18.08.10 10:12:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.