[]

Cooker cinsi köpeğin cinsiyet seçimi

Merhaba arkadaşlar.

Yakında bir köpeğim olacak muhtemelen, ancak dişi mi erkek mi olsun diye düşünmemi istedi veteriner arkadaşım. Dişilerde adet sorunu olduğu biliniyor ancak bu çok büyük bir sorun teşkil ediyor mu sizce? Ya da diyeceğiniz herşey faydalı olacaktır arkadaşlar.

Teşekkürler şimdiden.

 
şimdi eğer oturduğun çevrede, köpek varsa, her nasıl ,ne şekilde ve hangi cinsiyette olduğu farketmez.köpeğin 6 ayda bir hastalanıcak ve ortalama 15 gün erkek köpekler seni sürekli rahatsız edicek,peşine takılacaklar,apartman ev önünde,bekliyebildikleri heryerde bekleyecekler, ha dişi köpeklerde ellerindeki ilk fırsatta köpeğine saldırmaya çalışacak.
ayrıca evde batıcak tabi bu hayvanlar yatağa çıkar,koltuğa yatar oraya yatar buraya yatar.
ayrıca ısrarlı bir şekilde ağlıyacak,hatta olurda kaçarsa 3 4 gün eve uğramıyacaktır.

ama kısırlaştırırım diyebilirsin tabi, bu seferde şişko bir köpek olacak.
  • killerbee  (17.08.10 00:00:42 ~ 00:01:44) 
adet o kadar sorun olmuyor. hatta çoğu zaman adet olduğunu bile fark etmiyorsunuz köpeğin. kendilerini temizliyor çünkü. 6 ayda bir oluyorlar zaten. erkek köpeğin de oraya buraya sürtünme sorunu oluyor. bazen olmayada biliyor ama. erkek köpeklerde tuvalet eğitimi evde biraz zor oluyor. bir de erkekler dişilere göre daha heybetli oluyorlar boyut olarak. ama bana sorarsanız dişi almanızda fayda var.

www.eksisozluk.com
www.eksisozluk.com (yararlı başlıklar bakımından.)
  • uche  (17.08.10 02:40:51) 
7 yıldır dişi ingiliz cockerım var. 7 yıldır hiçbi kötü huyunu görmedim, çok mutluyum, çok seviyorum onu. adet çok sorun teşkil etmiyo hemen bitiyo gidiyo zaten. dişi almanı tavsiye ederim.


  • the patient  (17.08.10 02:45:06) 
cockerlar öfke sendromu'nun en sık görüldüğü cins olarak bilinir. bunu bilerek almanızı tavsiye ederim.


  • cumingsoon  (17.08.10 03:35:40) 
img535.imageshack.us
ha aklıma gelmişken buda bizim rahmetli paco.

  • killerbee  (17.08.10 18:36:24) 
çok teşekkür ederim arkadaşlar. görüşlerinizi dikkate alacağım. neresinden bakarsanız bakın sorumluluk isteyen bir iş, bu yüzden dikkatli olmalıyım.

çok teşekkürler tekrar.
  • hiperaktifmanyetik  (18.08.10 02:03:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.