[]

Kadinlar neden daha cok meyilli?

Sozkonusu dogaustu olaylar olunca neden kadinlar daha cok kaniyor? En tazesinden, dunku 13 ağustos 2010 olası kıyamet kopması sacmaligina bile cok sayida, akli basinda diye nitelendirecegim kadinlar inanirken, erkeklerin cukunde bile olmadi. Neden inaniyorsunuz bunlara kadinlar? Fiziksel gucunuzdeki eksikliginizi, baska kudretlerin taraftari olarak mi telafi etmeye calisiyorsunuz. Pek merak ettim. Tesekkurler.




 
şahsen kıyamet kopması muhabbeti bi kadın olarak umrumda olmadı hatta çevremden kadın-erkek sallayan yoktu o yüzden genelleme yaparken daha geniş düşünmek gerekiyor sanırım.
doğaüstü olaylarla da fal-büyü falan kastediyorsun galiba, ki ona olan eğimde kadın erkek ayrımı yapmak oldukça saçma geldi bana. tarihte bir çok kral, imparator vb kişilerin fal, büyü, doğaüstü güçler olayıyla oldukça haşır neşir olduğu, danışman yerine koydukları da malum hani. belki toplumun bu tip olayları kadınsı yansıtmaya başlaması ile erkekler ilgilerini bilinçaltında bile olsa baskı altına almışlardır. pembenin dişi ile özdeşleşen bi renk olup erkeklerce pek tercih edilmemesi, bazı kesimler tarafından efemine bulunması gibi, falcılık vb şeyler kadına has hale gelmiş olabilir. (ki açıkçası çevremde faldan vs hoşlanan çok erkek de var, bariz sallıyorum yani şu an.) bi de şey olabilir, kadınların hayal gücü genelde daha geniştir, daha karmaşık düşünüp çoğu şeye ihtimal verebilirler. dolayısıyla "bu böyledir" diye pek kestirip atmazlar, yani inanmak sandığın şey; kötü bir şeye ihtimal vermek, iyi bir şeyi hayal etmek olabilir.
fiziksel gücünüzdeki eksiklik kısmını ise göreceli buluyor, fiziksel farklılık olarak yorumlamayı uygun görüyorum. ama eğer bunlar, başka kudretlere dayanıp telafi edilmesi gereken farklılıklarsa bir an önce yumurta üretmeye başlarsın umarım.
  • tungur eezi  (14.08.10 02:00:33) 
eminimki bahsettiğiniz kadınların bir tanesi bile körü körüne inanmamıştır. ama acaba?'lar barındırmışlardır kafalarında. bu da doğruluğundan/yanlışlığından asla emin olamayacağımız herhangi bir şey için "acaba" dememektir esas garip olan. komple inanmayı garipsiyorsunuz da emin olmadan komple inananmamayı neden garipsemiyorsunuz :) fiziksel gücü bikvikcik ile "telafi etmek"??? telafi etmek sözlük anlamı (tdk): ziyan olan veya elden çıkan bir şeyin yerini doldurmak, karşılamak. kadınların fiziksel gücü doğa gereği her zaman erkeklerinkinden az olmuştur. bu nedenle var olan güçlerini zaten kaybetmiş değiller, aksine zaten o şekilde doğmuşlardır. bence siz kadının fiziksel gücünü pek küçümsemeyin, belli ki hiç kadın tokadı yemediniz. teşekkürler mi? ne demek, rica ederim.


  • wilwarn  (14.08.10 02:53:17) 
Erkekler de inanıyor ama erkekliğe bok sürdürmemek için açığa vurmuyorlar. Salaklığın cinsiyeti yok.


  • sourlemonade  (14.08.10 06:00:38) 
makarna stoğu elimde patladı

not: erkeğim.
  • wessago  (14.08.10 10:29:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.