[]

Blackberry Storm 2?

Dokunmatik olması nedeniyle ilgimi çeken bi telefon. Ama blackberry kullananlara sorum, ne kadar rahat? Blackberi telefonlar göründüğü kadar çatık kaşlı aletler mi? :) Ayrıca telefon rehberini google ile veya bilgisayarla sync edebileceğim bir uygulaması / servisi var mı?




 
bilekböreki kullanan büyük çogunluk sırf sagladıgı internet hizmeti için kullanıyor. ben sevmem. milyon tane buton gözüme çirkin görünür. bu aralar börek yeni telefon çıkarmış bilekbörek torch. ama güzel degil diyolla

iphone 4 al.
  • wessago  (08.08.10 11:48:37 ~ 11:48:53) 
iş için mecbur değilseniz hiç blackberry olayına girmeyin..
en iyisinden en kötüsüne yarı iphone etmezler..

  • erostrada  (08.08.10 11:56:39) 
@ eros: ooo! o kadar mı yalanlar? :) (ve evet iş için değil, keyif için)


  • jesterdvine  (08.08.10 12:17:59) 
hocam, illa bb alacaksan storm 2 al, ama ekranı ilkten ters gelebilir, boyle basıyon ve icine giriyor cidden alısırsın ama, ha hardware iyi degil bence, cok ince plastik, gecenlerde 1-2 modele baktım uzun uzun. bildigin nokia 6510 daha saglam kasa olarak.

tus muhabbeti sana kalmıs, zevk meselesi, ama bb, genelde multimedia icin secilmez, mailim hemen gelsin, bedava mesajlasayım, iş adamıyım ben telefonu. etrafımda artık neredeyse butun arkadaslarımda bb var.

bende ayfer 3G var, flash haricinde cok memnunum, 3GS olsaydı, mukemmel olurdu, trdeki fiyatları bilmiyorum ama arada biraz da eglenmek istersen, gazete okuyayım, ntv, hurriyet, ht, skorlara bakıyım, kitap okıyım oyun video dersen, iphonedan sasma derim.
ayrıca apple, butun sayfaların html5e gecmesini bekliyor. o yuzden flash olayını sallamadı kanımca. iphonelar html5i desteklediginden, o andan sonra her seyi acıp izleyebileceksin.

falan filan.

keyif demişsin okumadım,

iphone.
  • hubble  (08.08.10 14:10:54 ~ 14:11:23) 
olay ayfon vs htc'ye dönüşmek üzere, hissediyorum-um-um


  • jesterdvine  (08.08.10 14:21:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.