[]

bu blog hakkında düşünceleriniz

karanlikta1blog.blogspot.com

nası buldunuz yazılar nasıl, içerik nasıl, neye dikkat etmeliyim, artısı eksisi vs.


 
süper, biraz göz yoruyor ama olsun, karanlık olması gerekir. konu kısır değil, daha da genişletilebilir. yazarın adının "C" olması kötü. blogger hakkında bilgileri doldurmalısın. gerektiğinde iletişim kurmalarına izin ver. html kodlarıyla biraz oynayarak üstteki blogger bandını silmelisin. yazılardaki görsellerin kaynağı farklı siteler. mesela osmanlı amcanın resmi "img340.imageshack.us " gibi imageshack'te duruyo. ordan silinirse ilerde sorun yaşarsın. görselleri kopyalayıp blogger'a yüklemelisin. görselin altına da dilersen kaynak gösterebilirsin. görselin boyutunu da standartlaştırmaya, yazı içinde küçültmeye çalış. isteyen görsele tıklayıp büyük halini görebilir.


  • titiz  (02.08.10 16:16:15) 
yazilar kopiy paste gibi durmus

blogun amaci eglendirmek degil de sanirim bilgi vermek

ama benim fikrime gore bence az bilgi olsun kisa paragraflar (icerik eglenceli ve enteresan olsun ) ileanlatim sadelessin ve ilginclessin.

ayrica siyah fontun uzerine siyah times new romans cok kotu
  • wessago  (02.08.10 16:17:57) 
Gayet güzel bi blog.

bence bu yaratıkların gerçek olduğu bi dünya yarat,blog daha ilgi çekici olsun.
  • menstrualbubbles  (02.08.10 18:17:08) 
yazı tipleri çok klişe.


  • mbaran  (11.08.10 20:23:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.