(1)
Anneme vertigo tanisi kondu
Bugun bulanti ve bas donmesine bagli olarak hastaneye gitti. Mr ve bt cekilmis, doktor vertigo demis. Evde tedavi olabilir ya da bu gece hastanede kalabilirsin demis. Cehaletimi bagislayin ama vertigo tanisi bu sekilde mi konuyor ve tedavisi hastane yatisli mi oluyor?
Bugun bulanti ve bas donmesine bagli olarak hastaneye gitti. Mr ve bt cekilmis, doktor vertigo demis. Evde tedavi olabilir ya da bu gece hastanede kalabilirsin demis.
Cehaletimi bagislayin ama vertigo tanisi bu sekilde mi konuyor ve tedavisi hastane yatisli mi oluyor?
0
Vertigo çok genel bir tanı ve yakınma.
İç kulaktan da olabilir, beyin damarı tıkanıklığından da olabilir.
Nöroloji doktoru ise, aslında daha fazla ayrıntı vermesi gerekir. Bakan acil hekimi ise genel konuşmuş olabilir. Öyle bile olsa aydınlatmak için Kulak Burun Boğaz ve Nöroloji'ye danışması gerekir.
0