(16)
Düğün için içki markası tercihi
Düğündeki içkileri biz alıp mekana teslim edeceğiz onlar servis edecek. Rakı (20-25 şişe), kırmızı şarap (25 şişe), beyaz şarap (25 şişe), cin (10-15 şişe) ve fazla olmamak kaydıyla viski alacağım. Hem bütçeyi çok sarsmayacak hem de kötü olmayacak ne alabilirim? Rakıda Yeni Rakı Yeni Seri alayım diy
Düğündeki içkileri biz alıp mekana teslim edeceğiz onlar servis edecek. Rakı (20-25 şişe), kırmızı şarap (25 şişe), beyaz şarap (25 şişe), cin (10-15 şişe) ve fazla olmamak kaydıyla viski alacağım. Hem bütçeyi çok sarsmayacak hem de kötü olmayacak ne alabilirim? Rakıda Yeni Rakı Yeni Seri alayım diyorum mesela, cinde çok fark yoksa Gordon's, çok fark edecekse Gilbeys de alabilirim. Önerilere açığım.
Bir de Ankara'da toplu alım için Metro market ve City Gross'a bakacağım, başka önerisi olan var mı?
0
marka değil de büyük tekellerden birkaçına gidip toplu alım için fiyat sorun
0
Carrefour varsa yakınınızda bir bakın şu an içki stoklarını bitirmek için çok güzel indirim yapmışlar. Toptan aldığımız firmalardan bile uyguna aldık geçen hafta.
0
carrefour da 1 eylül ile içki satışı bitmiş olması lazım
0
@mirket carrefour da mı?
olmaması lazım, hatta 2 haftada 1.5Milyarlık stok eritmeye çalıştırlar. önceden toplu alıma izin vermiyorlardı, tekelciler bile gelip kasayla boşalttılar mağazaları.
A101 aldıktan sonra bünyelerinde içki satışı yapmamaya karar verdiler.
0
kardeşimin düğününde şarap çeşitleri ve rakı vardı. otellerle çalışan firmalarla görüşmüşlerdi. hem daha uygun fiyatlı oluyor hem de daha az alkollü oluyor daha iyi
0
Şarap için Ege'deki üreticilere ulaşıp 25 ya da 50 şişe şarap için fiyat sorabilirsiniz. Fiyatları metro marketteki ucuz şarapları aşar ama iyi şarabı biraz daha uyguna alabilirsiniz belki.
Benim ilk aklıma gelenler beyaz şarap için MMG'nin Bornova Misketi, kırmızı için Garova'nın Zinfandel'i oluyor ama güncel fiyatlarından haberim yok tabii.
0
City Gross tercih etmeniz daha doğru olacaktır Metro markette indirimli değil fiyatlar.
Şaraplar için bütçenize uygun seçim yapmanız yeterli olacaktır. Yok illa nokta atışı öneri derseniz ben Ancyra Merlot derim kırmızıda. Beyazda da Kavaklıdere primeur.
Rakıda aynı noktada değiliz saki rakı mor şişe ve sarı zeybek çok güzel 3 meşe özellikle fiyat bilmiyorum ama :) Cin ise Gordon veya tanquarey (böyle yazılmıyor olabilir)
dip not: beyazda misket şarabı bulursanız yazın çok iyi olur
0
mekanın garsonlarına sor bence, içkilerin 3te 1ini onlar götürecek zaten xD
+3
10 bin kisi mi davetli dugune?
+1
Viski hariç hepsinde en düşük bar içkisi. Viski de jameson ya da blacklabel
0
Yeni seri candır.
Bir tavsiye vereyim, sık sık yurtdışına çıkıyorsan, veya çevrende bir çok kişi bir çok kişi sık sık gidiyorsa, herkese her gelişte free shoptan birer litre içki aldır. Türkiye ile yüzde 30-40 daha az ödersin m
0
sarap olarak Tigris yeterli, f/p urunudur. Bence fazla acilmaya gerek yok.
Raki ve agir ickide sahte olmamasina dikkat et millet zehirlenmesin. :D
0
şarap için lucien arkas'ın hem kırmızısını hem de beyazını öneririm. toplu alımlarda indirim de yapıyorlar diye biliyorum.
0
gimat'ın oralarda tekel gross var (evet o da var). bir bakın derim.
0