Giriş
(5)

Bir tanıdığım bitcoin vb cinde 7 milyon kaybettim diyor?

darkwizard
Arkadaşlar coin değer kaybeder mi 7 milyon batırdım diyor doğru olabilir miBir tarladan 20 milyon kazandı ve yarısını coin e yatırdım demişti.
Arkadaşlar coin değer kaybeder mi 7 milyon batırdım diyor doğru olabilir mi
Bir tarladan 20 milyon kazandı ve yarısını coin e yatırdım demişti.
0
darkwizard
(2 saat)
yatırma kısmı doğruysa kaybettiği de doğrudur.
+1
eurhka
(2 saat)
Coin değer kaybeder mi? Her şey değer kaybedebilir. Kaldıraçlı işlemle borçlu bile kalabilir.
0
orient blue
(1 saat)
deger kaybetmeyen bir sey olsa herkes coin alirdi, herkes zengin olurdu.
0
Sour
(1 saat)
Eğer bitcoin almış ve daha çıkmamış/zararına satmamış ise sabretsin derim. Bu bitcoin ileride tekrar yükselme eğilimine girebilir. Ytd
0
bonaparte
(30 dk)
Hırs yapıp kaldıraç oynarsa hayatını bile kaybedebilir
Spot girmişse de coin delist olmuş olabilir
Ondan çıkıp buna girmiştir böyle böyle de kaybetmiş olabilir
Mümkün yani
0
yakalayamadığın.ışıklar
(5 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.