Giriş
(6)

Yarın Ankara da olacağım

kisa
Bir düğün için yarın sayistay Gölbaşı tesislerinde olacağım.Ankara da görebileceğim tek kişi de evden çıkamaz halde.Gitmişken şunu yap bunu yap diyeceğiniz bir şey var mı yoksa sadece İstanbuldan git gel mi yapayım? Fikir almaya geldim
Bir düğün için yarın sayistay Gölbaşı tesislerinde olacağım.
Ankara da görebileceğim tek kişi de evden çıkamaz halde.
Gitmişken şunu yap bunu yap diyeceğiniz bir şey var mı yoksa sadece İstanbuldan git gel mi yapayım? Fikir almaya geldim
0
kisa
(3 saat)
Her yer kapalı. Açık yollarda trafik berbat. Hava sıcak. Bi de ankara nın sahi neresini gezeceksin? Düğüne git gel o bile başarı bu rezillikte.
0
Lh12
(2 saat)
her yer kapalı falan değil, 6 temmuzdan sonra başlayacak o işler.
0
jelly bear
(1 saat)
Ben olsam kale’ye çıkarım. Kale çevresini, hanları, rahmi koç müzesini gezer, bi de dursun usta’da (öğlen 13’ten önceyse) döner yerim.
Kale olmazsa Mutlu lokantasında veya düveroğlu’nda döner yer tunalı’da bir bira içerim.
+3
mor oje
(1 saat)
Aracınız var ise kale çevresi arkadaşın dediği gibi güzel. Onun dışında ben ankara'nın içinden değil de çevresinden daha çok keyif alıyorum. Nallıhan, Kızılcahamam, Beypazarı vs. doğal güzellik ve kuş çeşitliliği bakımından şahane. Haricinde sadece Anıtkabir derdim.
+1
herseysoyledigimgibioldu
(50 dk)
Döner saatine yetişemem muhtemelen. Mutlu lokantası ve kale çevresi mantıklı gibi geldi.
herkese teşekkür ederim
0
🌸kisa
(36 dk)
kaleye gitceksen ulusta develide yiyebilirsin döneri. baya iyidir

müzelere ilgin varsa anadolu medeniyetleri müzesine de uğra gitmediysen
0
jelly bear
(34 dk)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.