[]

iphone ve ipod sarZ sorunu

iphone sarzim 82% de duruyor daha da sarj olmuyor. ipod ise ise 96% da duruyor.


ayrica mesela wifi acikken 20% altina dustu diyelim, wifi kapatinca 30% gibi oluyor. nedir bu durum, batarya omurleri 10-20% civarinda azaldi mi acaba?

 
battery programı yükle bide ondan bak..bazen apple'ın şarj göstergesi sapıtabiliyo.


  • cruex  (25.07.10 22:57:18) 
ilkini bilemeyeceğim de ikincisi normal.. ben skype ile ipod touch da konuşuyorum %50 olan şarj %20 ye düşüyor 15 dakika konuşunca, lakin konuşmam bitince %40 a çıkıyor.. bu tip dalgalanmalar çok oluyor iphone ile ipod touch larda merak etmeyin.. ama dediğim gibi ilkinin nedenini bilmiyorum..


  • kalim  (25.07.10 22:58:28) 
ilkini bende bilemiyeceğim ama şu tarz bişi sanırım ikincisi , batarya göstergesi demek kapanmasına ne kadar kaldı demek kısaca , sen wi fi yi açtığın zaman o şekilde kullanmaya devam edersen ne kadar zamanda bitceğine yönelik bi gösterim olabilir. wifi yi kapatınca artması da bunla ilgili ." batarya göstergesi= kapanmasına kalan süre" olarak kabul ediyo sanırım.


  • busuta  (26.07.10 00:25:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.