[]

bkz iceren entry

alakali ya da alakasiz, icinde bkz iceren her hangi bir entry 'tanim, ornek, alinti yada bkz' degil gerekcesiyle silinebilir mi?

cok sacma degil mi cidden ya, bkz degil diye siliniyor entry ama icinde bkz var.

entyrim tanım, tanım devamı, örnek, alıntı ya da bkz değil gerekcesiyle silindi, ben de sonuna (bkz: leblebi) ekledim, canlandirilmasi icin gonderdim, tekrar silmisler, su entry;

baslik: insanlar ikiye ayrilir

entry de su;

insanlar ikiye ayrilir;

-sayi saymasini bilenler
-sayi saymasini bilmeyenler

(bkz: leblebi)

 
-geçen benim de entrym silindi kardeş.
(bkz: leblebi)


burayı foruma çevirmek yasak mı? yasak. üstteki gibi bir cevap yazıp yollasam silinir mi? silinir. leblebi bkz. verdim diye forum tarzı cevap vermekten çıkmış oldu mu? olmadı.
(bkz: düz adam)
  • combofix  (25.07.10 21:31:58 ~ 21:32:37) 
@combofix

ciddi misin, komik biseyler mi yazmaya calisiyorsun anlamadim. komik olmaya calisiyorsan biraz daha calis. ciddiysen biraz daha aciklayici olabilir misin? leblebi yazdim diye foruma mi dondu sozluk?
  • nawres  (25.07.10 21:35:50) 
silinebilir evet. "bkz içermiyor" değil gerekçede geçen ifade, "bkz değil".

entry'nin aslen bkz verme amaçlı yazıldığı, üstüne altına not düşüldüğü birkaç örnek dışında eğer bkz dışında bir şeyler de varsa o kısım başlı başına değerlendirilir. bir de o yaptığınız legalleştirecek olsaydı bile suistimale girerdi.
  • galadnikov  (25.07.10 22:01:53) 
@galadnikov

tesekkurler cevap icin, peki ilk hali entrynin? ornek olarak neden kabul edilmiyor?
  • nawres  (25.07.10 22:17:22) 
örnek kabulü farklı biraz sözlükte. en sık kullanılan haliyle bir kümenin elemanı falan olması lazım. en iyi gitaristler: ahmet mehmet gibi. onun dışında küfretmek başlığına "ananı avradını.." diye giden bir şey de yazabilirsiniz, küfrettiğiniz için o da örnek sayılır. o esnada buna eylem gözüyle bakıyoruz. aynısını küfür başlığına yazarsanız bu sefer söz olarak bakılır, yine örnek kabul edilir. sizin yazdığınız sözlük gözüyle bakınca "insanlar ikiye ayrılır çeşitlemeleri/varyasyonları"nın bir örneği.


  • galadnikov  (25.07.10 22:26:18 ~ 22:27:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.