[]

burda ne diyor acaba

1. Install the application by running RSSetup.exe

2. Once installed, copy RSVersion3.exe from the Crack folder
to the installation folder.

The activation screen will still appear but just click "Activate Later";
you will be able to fully use any installed language packs regardless of
their activation status.

Also, make sure you don't update or register if it asks you to.

 
1-rssetup.exe ye bas

2-yükledikten sonra crack yapacaksın.. rsversion3.exe dosyasını kopyalıp program files da yüklediğin dosya neredeyse üzerine yapıştır.. gelen şeye değiştir diyeceksin..

sonra programı açıktan sonra activate later a bas.. sakın güncelleme yapma..
  • kalim  (24.07.10 23:36:52) 
diyor ki
1. RSSetup.exe yi calistirarak uygulamayi yukleyin
2. Yukledikten sonra Crack klasoru icindeki RSversion3.exe dosyasini kopyalayip yukleme dosyasina yapistirin (yani c:\program files in icindeki yuklenen klasiore)

daha sonra diyor aktivasyon penceresi gelecek. Activate later a tuklayin. bu sayede yuklenen tum dil paketlerini full surum olarak kullanabilceksiniz.

ayrica guncelleme veya kayit sorarsa kesinlikle yapmayin.
  • PoscheN  (24.07.10 23:40:21) 
RSSetup.exe'yi çalıştırarak uygulamayı kur.

Yüklemenin ardından RSVersion3.exe'yi Crack klasöründen kurulum klasörüne kopyala.

Etkinleştirme ekranı hala görünecek fakat " "Activate Later"'(daha sonra etkinleştir) yazısını tıkla; kurulan dil paketlerini etkinleştirme durumlarından bağımsız şekilde tam olarak kullanabileceksin.

Ayrıca eğer sana sorduğu takdirde güncelleme yapma veya kayıt olma.
  • adil  (24.07.10 23:42:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.