(3)
Çok yoğun çok güçlü kireç sökücü
Selam gençlerElimizde aşırı kireçlenmiş ve kullanmak zorunda olunan bir klozet var. Klozetin sadece dipteki kısmı değil oturulan taşın iç çeperleri de müthiş kireçli. Kokmuş maalesef, temizlenmesi lazım. Bir tane makul gelen bir video buldum onu uygulayacağım ama sizin bildiğiniz bir müthiş kireç sö
Selam gençler
Elimizde aşırı kireçlenmiş ve kullanmak zorunda olunan bir klozet var. Klozetin sadece dipteki kısmı değil oturulan taşın iç çeperleri de müthiş kireçli. Kokmuş maalesef, temizlenmesi lazım.
Bir tane makul gelen bir video buldum onu uygulayacağım ama sizin bildiğiniz bir müthiş kireç sökücü var mı, bir yerden limon tuzu ile çıkarılır diye duydum, onun en yoğun çözeltisi nasıl hazırlanır veya daha güçlü daha uygun bir çözüm var mı?
0
Tuz ruhu döküp bekleyin.
Sakın daha iyi çıkarsın diye başka şeyle karıştırmayın, sadece tuz ruhu.
+2
Porçoz kirec ve pas çözücü. Kullanıma dikkat.
+1
porçözz +1
AMA!!
Kireç üstüne porçöz döktüğünüzde bir gaz çıkışı gözlemleyeceksiniz, lütfen onu asla solumayın. Bu çok önemli, rica ediyorum.
Porçözu döün, pencereyi açıp kapıyı kapayıp dışarı çıkın. 10 dk bekleyin. Sifonu çekin ve bakın durumuna. Gerekirse işlemi 1-2 defa tekrarlayın. En son tuvalet fırçasıyla ciflersiniz zaten.
+1
alice in potatoland
(
36 dk)