Giriş
(3)

Çok yoğun çok güçlü kireç sökücü

yaren
Selam gençlerElimizde aşırı kireçlenmiş ve kullanmak zorunda olunan bir klozet var. Klozetin sadece dipteki kısmı değil oturulan taşın iç çeperleri de müthiş kireçli. Kokmuş maalesef, temizlenmesi lazım. Bir tane makul gelen bir video buldum onu uygulayacağım ama sizin bildiğiniz bir müthiş kireç sö
Selam gençler

Elimizde aşırı kireçlenmiş ve kullanmak zorunda olunan bir klozet var. Klozetin sadece dipteki kısmı değil oturulan taşın iç çeperleri de müthiş kireçli. Kokmuş maalesef, temizlenmesi lazım.

Bir tane makul gelen bir video buldum onu uygulayacağım ama sizin bildiğiniz bir müthiş kireç sökücü var mı, bir yerden limon tuzu ile çıkarılır diye duydum, onun en yoğun çözeltisi nasıl hazırlanır veya daha güçlü daha uygun bir çözüm var mı?
0
yaren
(2 saat)
Tuz ruhu döküp bekleyin.

Sakın daha iyi çıkarsın diye başka şeyle karıştırmayın, sadece tuz ruhu.
+2
kibritsuyu
(2 saat)
Porçoz kirec ve pas çözücü. Kullanıma dikkat.
+1
ırene adler
(2 saat)
porçözz +1
AMA!!
Kireç üstüne porçöz döktüğünüzde bir gaz çıkışı gözlemleyeceksiniz, lütfen onu asla solumayın. Bu çok önemli, rica ediyorum.
Porçözu döün, pencereyi açıp kapıyı kapayıp dışarı çıkın. 10 dk bekleyin. Sifonu çekin ve bakın durumuna. Gerekirse işlemi 1-2 defa tekrarlayın. En son tuvalet fırçasıyla ciflersiniz zaten.
+1
alice in potatoland
(36 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.