Giriş
(2)

D&r sahte kitap satabilir mi, sahaf sahte dedi?

Cesario
D&r'dan aldığım kitapları takasa götürdüm bunlar orijinal değil dedi. 5 kitap verdim, 3 tane kitap verdi karşılığında. Pozitif yayınları arkaya basmaz bandrol falan dedi. Bir daha götürmem oraya takasa. Çünkü aceleye geldi ama d&r'dan çok pahalıya almıştım. Amazonda yarı fiyatına mesela.Merak ettiği
D&r'dan aldığım kitapları takasa götürdüm bunlar orijinal değil dedi. 5 kitap verdim, 3 tane kitap verdi karşılığında. Pozitif yayınları arkaya basmaz bandrol falan dedi.

Bir daha götürmem oraya takasa. Çünkü aceleye geldi ama d&r'dan çok pahalıya almıştım. Amazonda yarı fiyatına mesela.

Merak ettiğim kitapları okumaya başladım.

Kindle mı alayım yoksa amazondan ucuza alıp biriktirince bir okula vs mi vereyim kitapları?
0
Cesario
(2 saat)
Sahaf ayak yapmıştır.
+5
anon1m
(2 saat)
Kağıt toplayıcıları "sahaf" olursa böyle olur. O sahaf değil ikinci elci bir kağıtçıdır.

D%R sahte/korsan kitap satmaz/satamaz. Kitabı ya yayıncısından ya da kitap dağıtıcısı firmalardan alır D&R.

Bir de bandrolü yayıncı basmaz kitaba. Yayıncı bandrolü matbaaya yollar kitabı basan matbaa bandrolü de basar. Yayıncılar birden çok matbaayla çalıştığı için de matbaacılar kitabın arkasına random basarlar bandrolü. Bunun bir kriteri, kuralı yok.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibiymiş sizin "sahaf".
+5
one minute
(2 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.