Giriş
(4)

15 Şubat'ta eve girip peşin kira veren biri sonraki yılın zamlı kirasını hangi ayda verir?

Buddrick
15 şubat'ta eve girip kirayı peşin ödeyen kişi sonraki yılın zamlı kirasını şubat 15'te mi yoksa mart 15'inde mi ödemeye başlar?
15 şubat'ta eve girip kirayı peşin ödeyen kişi sonraki yılın zamlı kirasını şubat 15'te mi yoksa mart 15'inde mi ödemeye başlar?
0
Buddrick
(15.01.26)
Şubat'ta.
+4
kimlanbu
(15.01.26)
yine aynı tarihte verir
+1
sweetoffice
(15.01.26)
365 gün aynı rakama oturur. Bi sonraki 15 şubatta zamlı hali ile oturur.
+1
ground
(15.01.26)
ben aralık ortasında girmiştim ev sahibiyle konuştuğumuzda zammı ocak'tan itibaren başlatmıştık. aralık ayını iki parçaya bölmeyi de teklif ettim öncesi zamsız sonrası zamlı olarak ama karşılıklı iyi niyet asıl mesele. konuşmak lazım.
0
vaveylababa
(16.01.26)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.