Giriş
(4)

Yılbaşında aileyle izlemelik ne var?

ekimoloji
Tv programları sarmıyor, bu yıl canım anam misafirimiz olacak. Şöyle yılbaşı temalı veya değil eski yeni farketmez program/film öneriniz varsa müteşekkir olurum.
Tv programları sarmıyor, bu yıl canım anam misafirimiz olacak. Şöyle yılbaşı temalı veya değil eski yeni farketmez program/film öneriniz varsa müteşekkir olurum.
0
ekimoloji
(8 saat)
Birkaç yıldır Halk TV'nin yılbaşı programını izliyoruz.
Saat 19.00'da başlıyor. Müzik ağırlıklı tabi ama diğer kanallara göre gayet düzgün bir program.
0
pro9it9is9
(7 saat)
cem yılmaz yeni gösterisi yayınlanacak netflixte.

o ses türkiye de sarar.
0
jelly bear
(7 saat)
360 tv de 90'lar özel yayını varmış. ona bakıcam ben
www.tv360.com.tr
0
exlibris
(6 saat)
Halk tv’yi unutmuşum annem bu fikre bayılacak biz de sıkılırsak Cem yılmazı açarız teşekkürler :)
0
🌸ekimoloji
(6 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.